Annelise Holm: "Happy for no Reason - 7 trin til at blive lykkelig.
Indefra. "Happy for No Reason - 7 trin til at blive lykkelig indefra" er en workshop, der handler om at blive lykkelig uden egentlig at have en grund - selv om ens livsomstændigheder ikke er nemme.

"Happy for No Reason - 7 trin til at blive lykkelig indefra" er en workshop, der handler om at blive lykkelig uden egentlig at have en grund. Det er et lyst budskab om, at man ved at arbejde med sider af sig selv kan blive lykkelig - selv om ens livsomstændigheder ikke er nemme. Fint hvis man føler sig ensom, stresset eller fastlåst og gerne vil videre i sit liv, fint hvis man er kommet et godt stykke ud ad landevejen og lige mangler inspiration og overblik til de næste skridt - faktisk fint for alle, der gerne vil videre med sig selv Workshoppen hjælper med at kaste lys over de sider af personligheden, vi ofte ikke er bevidste om, og som holder os fast i gamle vaner. Det er en oversigt over de forskellige veje, man kan gå for at udvikle sig personligt. Hvis du er parat til at tage fat i gamle vaner og erstatte dem med nogle nye, der giver dig glæde og fred i sindet, så vil du få masser af inspiration til det fra workshoppen, og så er du godt i gang med at ændre dit liv.

Den eneste forskel mellem lykkelige og ulykkelige mennesker er nemlig vores vaner.

Workshoppen vil være krydret med gode historier og praktiske øvelser og giver idéer til, hvor man kan tage fat for at få mere lys ind i sit liv og dermed energi og glæde
Køb/bestil billet
Tirsdag den 30. april 2024, kl. 19. Entré: Medlem 50 kr, Gæst 100 kr
Kulturhuset Rejsestalden , Hovedgaden 29A, Jægerspris