123strik.dk - en blog om strik, garn og livet i almindelighed
NYHEDSBREV
Weblog
- Arkiv (weblog)
Strikkegalleri 2007
Strikkegalleri 2006
Strikkegalleri 2005
Strikkegalleri 2004
Strikkekalender
Strikkeråd
Pindestørrelser
Garntykkelser
Omregning af mål
Nordiske strikkeblogge
Links
Webmaster ;-)
Projekt 365
August 2008
Juli 2008
Strikkekalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Temaaften med Lisbeth Smedegaard Andersen. Årets temaaften vil handle om nyere salmedigtning og de tanker der ligger bag.

Vi får besøg af præst, forfatter, kunsthistoriker og salmedigter Lisbeth Smedegaard Andersen, som i salmebogen er repræsenteret med 7 salmer, og i salmebogstillægget "100 salmer" med 12 salmer. Lisbeth Smedegaard Andersen udtaler blandt andet:"Mennesker i dag stiller stadig spørgsmål om troen og meningen med det hele, men vi har en anden baggrund end tidligere, og ligesom en præst igen og igen må forsøge at fortolke evangeliet, så det kaster lys ind over den verden, vi lever i, sådan må man også som salmedigter forsøge at finde det billedsprog, der kan give liv til en nutidig tolkning af evangeliet, så folk kan synge med på en salme og føle, at det er udtryk for deres tro, håb og bøn."Aftenen begynder i Nordre Kirke med fællessang og korsang. Derefter forsættes i Nordresalen, hvor vi hører foredraget "Biblens billedsprog i moderne salmer", herunder synger vi flere af foredragsholderens salmer. Der serveres kaffe à kr. 25,-.
Tir. d. 26. marts 2019, kl. 19.
Nordre Kirke, Stubbekøbingvej 105, Nykøbing F


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet


Søg på 123strik.dk

Om...
Mor til to skønne drenge fra 2006 og 2009. I fritiden slapper jeg af med husmoderlige sysler som strik, syning, madlavning og bagning mm. Når jeg arbejder, sælger jeg garn. I 2009 overtog jeg Filcolana, der sælger garn engros.

Følg mine WIP på Ravelry