I samarbejde med www.kultunaut.dk

Mordet i orientekspressen.

Fre. d. 8. december 2017 , kl. 12 & 18. 

Det, der starter som en luksuriøs togrejse gennem Europa, udvikler sig hurtigt til et af de mest stilfulde og spændende mysterier, som nogensinde er fortalt.
Inspireret af bestseller Agatha Christies elskede klassiker, fortæller MORDET I ORIENTEKSPRESSEN historien om tretten fremmede mennesker, der alle er under mistanke for et mord begået ombord på toget.Den verdenskendte detektiv Hercule Poirot må, i en kamp mod tiden, gøre alt for at løse sagen før morderen slår til igen.SPECIEL VIP ARRANGEMENT 23/11 - 19.30VIPaften - Mordet i OrientekspressenKom med til en helt særlig, bloddryppende aften med mordgåder, mystik og moustaches, når Ballerup Bibliotekerne og Baltoppen Bio fejrer alle krimiers moder, Agatha Christie, i anledning af premieren på den stjernespækkede Mordet i Orientekspressen. Vi inviterer dig om bord på Orientekspressen. Togturen byder blandt andet på Bloody Marys, goodiebags og andre (u)hyggelige overraskelser. Prøv også at gå mesterdetektiven Poirot i bedene, når en vaskeægte mordgåde skal opklares. Den bedste detektiv vinder udover æren Den Store Krimikurv. Kom med, hvis du tør det bliver en morderisk god aften!

Baltoppen Bio 1-2, Baltorpvej 20, Ballerup

(Entré: 85 kr) Køb/bestil billet

 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet