Udstilling
Åbne Atelierdøre
Åbne Atelierdøre Kunstimidten.dk
Lør. d. 25. og søn. d. 26. august 2018, kl. 10-17.
Åbne Atelierdøre Kunstimidten.dk
Fordelt i Ballerup, Ballerup
Pris: (Fri entré)
Her har du mulighed for at komme indenfor i kunstens verden, få indblik i arbejdsprocesser, se kunstnernes værksteder, atelierer og ikke mindst deres værker. En oplevelsesrig weekend med kunst og kunsthåndværk, dens tilblivelse og uforpligtende samtaler.
Kunstimidten.dk's medlemmer er både aktive fritidskunstnere og etablerede kunstnere, som repræsenterer et højt niveau af maleri, tegning, blandform, installation, fotografi, skulpturer, keramik, glaskunst, tekstilkunst og smykker.

Du har mulighed for at planlægge en spændende tur rundt i kunstens tegn, og for hvilke kunstnere du vil besøge.

De mange kunstnere i Kunstimidten.dk er fordelt i Furesø, Egedal og Ballerup Kommune, og i år er der også medlemmer fra Herlev og Frederikssund. Du kan printe brochuren og læse om kunstnerne på www.kunstimidten.dk eller du kan finde brochuren på det lokale bibliotek, som du kan tage med dig rundt.

Der er mulighed for at vinde et gavekort på 1000,- kr. i konkurrencen til køb af kunst hos medlemmerne i Kunstimidten.dk. Besøg mindst 6 forskellige kunstnere i denne weekend og få et stempel hos den kunstner, du besøger. Kupon udleveres hos kunstnerne.

Alle er velkommen, tag gerne familie, venner og bekendte med
Lørdag
Aug
25

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet