I samarbejde med www.kultunaut.dk

Skolestartsforedrag - Vi skal styrke børns robusthed.

Tir. d. 21. august 2018 , kl. 17-19. 

Skolestartsarrangement om robusthed For forældre og børn i indskolingen på Skovlunde Skole Syd og Nord. Arrangementet er skræddersyet til børn og forældre i indskolingsklasserne (forældre og børn på andre klassetrin er også velkomne!).
For børnene vil der være en masse forskellige sjove lege, som arrangeres af FDF Skovlunde. For forældrene vil der være et foredrag, som holdes af den legendariske Per Schultz- Jørgensen. Cirka kl. 18.30 vil der være fællesspisning. Fri entré til foredraget og måltidet. Per Schultz Jørgensen, professor i socialpsykologi og tidligere formand for børnerådet, har bl.a. forsket i familieforhold, børns sociale identitet og udsatte børn og unge. Foredraget: Vi skal styrke børns robusthed Robusthed handler om at kunne holde ud, ikke for let give op, være vedholdende, have lidt modstandskraft - og videre: kunne tage et ansvar, være social, målrettet. Altså karakterdannelse. Men er det noget for børn? Svaret er ja, for grundlaget lægges i barndommen. I dag er det vigtigere end nogensinde for at klare sig i en individualiseret verden, hvor meget er i opbrud, også den familie, de vokser op i. Men hvordan udvikler vi karaktertræk, der bl.a. omfatter robusthed, ansvarlighed og selvstændighed? Svaret findes i et socialt fællesskab med normer, som børn er inddraget i og skal fastholdes på i et tæt socialt samspil med de voksne. Vi har langt større muligheder, end vi tror - både som forældre, lærere og pædagoger. Tilmelding ikke nødvending - (lokalebegrænsning på max 150 personer). Vel mødt!

Skovlunde Kirke, Lundebjerggårdsvej 3 A, Skovlunde


 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet