Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
FAT Thursday: Aarhus Jazz Orchestra feat. Wycliffe Gordon. Kom med til et festfyrværkeri af en koncert, når Aarhus Jazz Orchestra hylder den New Orleans-inspirerede jazz sammen med basunisten Wycliffe Gordon.

Fat Tuesday kendes bedre under titlen Mardi Gras - den store festdag i New Orleans. Her er liv og fest i gaderne, og den bedste New Orleans style jazz kan høres på hvert et spillested. Aarhus Jazz Orchestra har taget disse sprudlende festligheder til sig og præsenterer igen i år FAT THURSDAY! - denne gang med basunist Wycliffe Gordon.

Wycliffe Gordon er en anerkendt amerikansk basunist, komponist, arrangør og underviser. Han er et sandt multitalent, der udover sit højtestimerede basunspil også mestrer andre karakterer fra den klassiske jazz- og swingstil, eksempelvis "scat", som især er fremtrædende i jazz helt tilbage fra 1930'erne. Han har samarbejdet med et utal af exceptionelle jazzvirtuoser såsom Joe Hendersen, Tommy Flanagan, Shirley Horn og Dizzie Gillespie. Foruden Fat Thursday på Altas kan koncerten også opleves ved det årlige Riverboat Jazz Festival i Silkeborg.

Kom med og få et ordentligt skud fest, farver og New Orleans inspireret jazz, når Aarhus Jazz Orchestra og Wycliffe Gordon løfter taget på spillestedet Atlas i Aarhus.

Aarhus Jazz Orchestra (tidl. Klüvers Big Band) er et professionelt dansk bigband grundlagt i 1977 af den legendariske Jens Klüver. Gennem årene har orkestret spillet med en lang række internationale solister som såsom Kurt Elling, John Scofield, David Sanborn, Jamie Cullum, Dee Dee Bridgewater m.fl. Orkestret spiller mere end 80 koncerter årligt i både ind- og udland og laver en lang række projekter, der spænder imponerende vidt rent kunstnerisk. Bandet har ved mange lejligheder høstet stor anerkendelse med flere DMA-priser og -nomineringer samt fornem omtale i både danske og udenlandske medier til følge. Orkestret tæller nogle af de bedste danske jazzmusikere og solister på højeste kunstneriske niveau, og sammen formår de at skabe en enestående bandsound og en udadvendt musikalsk energi, der har bragt orkestret til de kunstneriske højder, hvor det befinder sig i dag.

Dirigent på projektet: Nikolai Bøgelund
Tor. d. 28. juni 2018, kl. 20. (Entré: 140 + gebyr)
Atlas og VoxHall, Vester Allé 15, Aarhus C


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

KultuNaut - den elektroniske kulturguide