Rethink - de østjyske råvarer
Tor. d. 12. oktober 2017 , kl. 16-19.
Historisk madskole målrettet børn i alderen: 7 - 12 år. Du skal i køkkenet med en "rigtig" kok og lære at lave mad. Men hvor kommer maden fra? Vi skal kigge på forskellen mellem grøntsager, som lige er kommet op af jorden, og dem man kan købe i butikkerne. Vi skal smage på gamle danske frugtsorter og sammenligne dem med moderne sorter. Vi skal tilberede kød fra dyr, som har gået på den mark, vi kan se fra køkkenet. Og så skal vi lære en masse tricks fra en super sød og dygtig kok - som samtidig også kan fortælle en masse røverhistorier.
Vi skal gentænke det at handle ind. Vi skal blive bevidste om, at der findes gode østjyske råvarer i nærheden af, hvor vi bor. Vi skal arbejde i Madens Hus på Det Grønne Museum.
Tilmelding nødvendig:
Bettina Buhl
bb@dgmuseum.dk Tor. d. 12. oktober 2017 , kl. 16-19.  (Entré: 50 kr.)
Det Grønne Museum, Randersvej 4, Gl. Estrup, Auning
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout