Fribytterdrømme - LYT NYT
Lør. d. 14. oktober 2017 , kl. 20.
Det syv mand store band har gennem de seneste par år gjort sig stærkt bemærket med deres ekstremt medrivende euforiske koncerter - bevist, at de er et af Danmarks absolut bedste live-navne. Kritikerne er ikke i tvivl om, at FRIBYTTERDRØMME er noget helt unikt, koncerterne honoreres oftest med fem-

Som twistet gennem et fotografisk negativ forener FRIBYTTERDRØMME tonerne af de glade 60'ere med de dunkende dunkle 90'ere - vover at vende 60'ernes flagrende rockmusik på vrangen, afsøge grænserne, sprænge rammerne for deres egen genre.

Senest har bandet høstet anmelderroser for debutalbummet 'Labyrintens Farver' samt positive koncertanmeldelser fra tournéen i efteråret 2015, der blev rundet af med et brag af en koncert i et udsolgt Lille VEGA.

Svensk P3 dansk P6 BEAT - DR har lagt spilletid til FRIBYTTERDRØMMEs radiosingle 'Kosmonauten', der stammer fra bandets debutplade, der er produceret i tæt samarbejde med TAPF Studio udgivet på Suspekts pladeselskab Tabu Records.

Bandet bevæger sig til tider lige så ubesværet naturgivent fra syrerock'en over i en art hypnotisk Madchester-trance, ligesom de besidder en sjælden intensitet, der udvisker linjerne mellem publikum, band scenerum smelter det hele sammen til en boblende helhed.

Vi ses i Pavillonen

UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 50,-. Gyldigt ID medbringes Lør. d. 14. oktober 2017 , kl. 20.  (Entré: 50,00 dkk - 125,00 dkk)
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, Grenaa
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout