Heimatt - Lyt Nyt
Fre. d. 23. februar 2018 , kl. 20.
Den 22. september udkommer Heimatt's andet album "The Greatest Story" som opfølger pa? debutpladen "With You I Will Dance All The Way Through The Night. I Will Tie Your Hands And Go Blind. If You Just Let Me." der udkom i 2015, som modtog pæne anmeldelser (5/6 Alt For Damerne, 4/6 Gaffa).
Siden 2014 har Magnus Grilstad under hans alias Heimatt udgivet en EP et debutalbum, to udgivelser der har sendt den unge dansk/norske musiker hans band pa? flere turneer i Danmark, en opvarmningstour for Rasmus Walter længere turneer syd for grænsen, samt budt pa? massive festivalsomre som har sendt Heimatt forbi Roskilde Festival, SPOT Festival (2x), Reeperbahn Festival, Tallinn Music Week, SmukFest, Musik i Lejet, Trailerpark Festival Danmarks Grimmeste m.fl
Helt fra start er det ga?et utrolig hurtigt for den unge Grilstad, fra den første øver med bandet til en booking pa? Roskilde Festival en pladekontrakt med Playground Music var i hus, gik der 6 ma?neder. Efter to a?r med næsten 100 koncerter i ind- udland var der brug for ro til at finde ud af hvilken retning projektet skulle tage, der er da sa? sket meget rent musikalsk for den dansk/norske artist, hvor det før var den moderne indie/folk som Heimatt dyrkede, sa? har musikken nu bevæget sig over i en mere elektronisk poppet retning, mens Heimatt har bibeholdt den store organiske lyd der har gjort ham bandet til en festivaldarling.

Vi ses i Pavillonen

Pavillionsalen

UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 50,-. Gyldigt ID medbringes.
LYT NYT kort kr. 300,- Fre. d. 23. februar 2018 , kl. 20.  (Entré: 50,00 dkk - 125,00 dkk)
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, Grenaa
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout