Kulinarisk cykeltur i Nationalpark Mols Bjerge
Lør. d. 25. august 2018 , kl. 11-16.
I roligt tempo bevæger vi os gennem Nationalpark Mols Bjerges centrum. Undervejs er der planlagt kulinariske oplevelser, som krydres med guidens fortællinger om natur- og kulturlandskabet. Cyklen bruger vi som midlet til at komme længere, end vi kan gå. Oplev det ægte Mols Bjerge landskab sammen med den, du holder af.
Vi har sørget for alt det praktiske, så I kan koncentrere Jer om at nyde, opleve og smage Jer vej gennem det storslåede istidslandskab.
Turen foregår på cykel, med guide og i roligt tempo, så der er god tid til nærvær og stop på særligt udvalgte steder.
Undervejs har vi arrangeret et møde med bonden Niels fra Mols Bjerge Hereford, som vil fortælle om naturplejen i Mols Bjerge og servere frokost i det fri - selvfølgelig grillede oksepølser med hjemmelavet tilbehør og gårdbryg fra Ebeltoft Gårdbryggeri.
Efter frokosten får I mulighed for en endnu en håndfuld naturoplevelser, inden vi stopper en sidste gang for at nyde eftermiddagskaffen på ægte cowboymanér - gode, lokalt ristede bønner, brygget på bål og serveret af den sorte kande med små himmerigsmundefulde til.

Prisen inkluderer guide samt leje af mountainbike, hjelm, Mols vand, frokost, 1 Gårdbryg, kaffe med bønner fra Mols Kafferisteri og lokal chokolade Lør. d. 25. august 2018 , kl. 11-16.  (Entré: 495)
Karpenhøj Naturcenter, Dragsmurvej 12, Knebel
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout