Vildmarksbrunch
Tor. d. 29. marts 2018 , kl. 09.30-13.
Der er ikke noget hyggeligere end at samles med venner omkring et bord. Måske derfor er det blevet så populært at mødes om søndagen til brunch på alverdens caféer. Vi vil gerne flytte den gode oplevelse udenfor. Vi samles om maden og bålet. Oplev glæden ved at lave mad i fælleskab, når vi med udgangspunkt i årstidens gode råvarer og områdets spiselige urter, ukrudt og blomster, sammen tilbereder en smagfuld bålbrunch.
Vi sørger for en æstetisk smuk ramme, og deltagerne opfordres til at lægge deres egne kreative evner og indbyrdes smag i retterne med udgangspunkt i uddelte opskrifter. Alt tilberedes på bål, og der er mulighed for at bruge brændefyret middelalderovn. Vi eksperimenterer med at lave smukke anretninger og nyder den smukke brunchtallerken i haven eller i bålhuset.
Alle råvarer er fortrinsvist økologiske og lokale fra Kalø Økologiske Landbrugsskole og øvrige medlemmer af Molbordet i Nationalpark Mols Bjerge, og kaffen er fra det lokale Mols Kafferisteri.

Rammen er vores samiske lavvu, overdækkede basecamp eller nybyggede bålhus i sansehaven.

Vi kokkererer i et par timer og spiser, snakker og luner os ved bålet resten af tiden. Tor. d. 29. marts 2018 , kl. 09.30-13.  (Entré: 295)
Karpenhøj Naturcenter, Dragsmurvej 12, Knebel
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout