Vildmarksgourmet - kursus
Lør. d. 14. april 2018 , kl. 14-21.
Tag med ud under åben himmel og sank, sans og smag dig til en helt særlig natur- og madoplevelse. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan opleve, hvad den vilde danske natur byder på - og smager af. Gode råvarer kombineres med en smuk og lærerig sanketur ud i nærområdet i Nationalpark Mols Bjerge. Ved bålet lader vi kreativiteten råde og sammen tilbereder vi et smukt, ukompliceret og fremfor alt velsmagende måltid bestående af minimum fire retter. Der bliver rig mulighed for at nørde med primitive tilberedningsmetoder såsom jordovn, saltdejsindpakning, røgning samt mad i gløder, flammer og i røg.
Vi ønsker at give deltagerne indsigt i gode naturlige råvarer, og at inspirere til at bruge de vilde spiselige urter ikke blot til mad - men til smagfuld mad.

Rammen er vores samiske lavvu, overdækkede basecamp, eller nybyggede bålhus i sansehaven. Stemningen er uformel og der er tid og plads til at drikke køkkenvin, cowboykaffe eller lokalt øl

Prisen inkluderer kaffe, kage, 4 retter, køkkenvin ad libitum samt smagning af 1 Gårdbryg øl eller sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri under tilberedningen.

TIP: Tag gerne sovegrejet med og forlæng aftenen under stjernerne.
Overnatning i lavuu eller shelters efter først til mølle princippet er med i prisen. Medbring alternativt eget telt Lør. d. 14. april 2018 , kl. 14-21.  (Entré: 675)
Karpenhøj Naturcenter, Dragsmurvej 12, Knebel
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout