Svend åge Madsen: Mange Sære Ting For. Udsolgt
Ons. d. 14. marts 2018 , kl. 19.30.
Mød Svend Åge Madsen i et veloplagt og tankevækkende foredrag om sit mangeårige og bredt favnende forfatterskab. UDSOLGT. Svend Åge Madsen er én af de betydeligste forfattere i dansk litteratur. Han er født og opvokset i Århus, hvor han stadig bor, og læste som ung matematik ved Århus Universitet. Svend Åge Madsen debuterede som forfatter i 1963 og har siden udgivet et utal af romaner og fortællinger, som gennem årene har indbragt forfatteren adskillige litterære priser.

I 2009 udkom Mange sære ting for - en slags krimi med eksistentielle strenge, der fører fra fundet af en død mand spiddet på Århus Domkirke til Mols og mystiske hændelser i Toggerbo. Senest udkom romanen Af den anden verden (2017), en alternativ holocaust-roman om en flok flygtede KZ-fanger, som frarøvet deres hukommelse slår sig ned på fjerne kyster og bygger en ny verden op fra grunden.

Mød Svend Åge Madsen og få et indblik i forfatterens helt særlige univers og arbejdsmetode.

Arrangeret i samarbejde med Glasmuseet Ebeltoft. UDSOLGT

Med støtte fra

svend_aage_madsen_kunstfonden_logo_small.png Arrangeret af Syddjurs Bibliotek. Ons. d. 14. marts 2018 , kl. 19.30.  (Entré: Standard 100 kr)
Glasmuseet Ebeltoft, Strandvejen 8, Ebeltoft
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout