Mozart i mol
Ons. d. 5. september 2018 , kl. 19.30.
Randers Kammerorkesters blæsere spiller slotskoncert på Gammel Estrup. Musikken er af Mozart, Schumann og Reicha. Ud af nodepapiret opstod der en helt særlig form for skønhed og tyngde, når Mozart nogle enkelte gange i sit liv komponerede hele værker i mol. Allerede i de første takter af Kvintetten i c-mol viser der sig en alvor og et dramatisk temperament, som dog i sidste sats forvandler sig til en mild og lykkelig afslutning.

I løbet af tretten små satser indfanger Schumann i Kinderszenen essencen af barndommen, sådan som vi husker den som voksne. Hans Abrahamsen har loyalt omsat de oprindelige klaverstykker til blæserkvintettens mere mangfoldige farvepalet. Koncerten begynder med Reichas Kvintet i Es-dur, der er munter og iørefaldende og med en finalesats fuld af umiddelbart livsmod og sprudlende humør.

PROGRAM:

Anton Reicha:
Blæserkvintet i Es-dur op. 88 nr. 2

Robert Schumann:
Kinderszenen op. 15 arr. for blæserkvintet af Hans Abrahamsen

W.A. Mozart:
Kvintet i c-mol for blæsere (arr. af Mordechai Rechtman) Arrangeret af Randers Kammerorkester. Ons. d. 5. september 2018 , kl. 19.30.  (Entré: kr. 145 - under 25: kr. 40 - abon: kr. 115)
Gammel Estrup, Randersvej 2, Auning
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout