Orgel og orkester
Søn. d. 23. september 2018 , kl. 16.
Sammen med Randers Kammerorkester er Ulrik Spang-Hanssen solist i seks koncerter for orgel og strygere af den engelske John Stanley. Programmet indeholder også Gustav Holsts Blæserkvintet. Der var et mylder af liv og mennesker i gaderne, teatrene og operahusene i 1700-tallets London. I slipstrømmen efter forgængeren G.P. Händel leverede John Stanley den musikalske underholdning, og i sine seks iørefaldende orgelkoncerter genspejler han den energi og den kraft, han oplevede på publikumspladserne.

Som solist er professor Ulrik Spang-Hanssen en gammel bekendt af Randers Kammerorkester, hvilket bl.a. er dokumenteret i to cd-udgivelser af Händels orgelkoncerter. Spang-Hanssen formår som musiker at omsætte en dyb historisk forståelse af musikken til et levende og vibrerende musikalsk udsagn, hvor rytmisk intensitet og swing er nøgleordene.

Som optakt til Stanleys orgelkoncerter spiller Kammerorkestrets blæsere Gustav Holsts smukke og varme blæserkvintet. I forbindelse med koncerten bliver Julie Friisholms mindelegat overrakt.

PROGRAM:

Gustav Holst:
Blæserkvintet op. 14

John Stanley:
Seks koncerter for orgel og strygere op. 10 Arrangeret af Randers Kammerorkester. Søn. d. 23. september 2018 , kl. 16.  (Entré: kr. 145 - under 25: kr. 40 - abon: kr. 115)
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout