Dan Baird & Homemade Sin
Lør. d. 10. november 2018 , kl. 20.
Du husker nok Dan, han var forsanger sangskriver i 80'er Roots stjernernebandet, The Georgia Satellites manden bag "Keep Your Hands To Yourself". Det anslås at HVER aften spiller mindst otte live-bands i USA en coverversion af netop dette nummer. Ikke dårligt for en sang, der har fejret sin 30 års fødselsdag.

Dan får i Homemade Sin selskab af en anden ex Satellite, trommeslager Mauro Magellan grundlæggende medlem af Americana Hall Of Fame Lifetime Achievement vinder Jason And The Scorchers guitarist Warner E. Hodges. Lineup'et fuldendes af den nye dreng i gruppen, Sean Savacool på bas.
Bandet har ry for at være et af de bedste live-acts derude. De har spillet store koncerter på bl.a. Sweden Rock-festivalen i 2009 2016, Hard Rock Hell i 2011 2012. Og som headliner på den prestigefyldte Kilkenny Festival i Irland i 2012. 2017 så dem på Ramblin 'Man Fair Festival Black Cross Festival.
De har så etableret en årlig serie af koncerter i London, der tiltrækker fans fra hele verden.
2017 var sat til at være et travlt år for Homemade Sin, med ture i USA, Australien, Storbritannien, Sverige, Norge, Tyskland, Schweiz, Holland, Italien, Spanien udstillinger på flere højt profilerede festivaler.

Marts så udgivelsen af deres fjerde mest succesfulde studio album til dato, "Rollercoaster".

Og så midt i turneen blev Dan diagnostiseret med CLL, en aggressiv form for leukæmi blev indlagt på hospitalet.

Men selvom Dan var tvunget til at bruge anden halvdel af 2017 til at fokusere på sit helbred, vender han Homemade Sin tilbage i maj 2018 med et nyt studiealbum en omfattende turné i Storbritannien, USA, Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland, Spanien, Italien, Sverige, Norge Danmark.

www.facebook.com/Baalmusic/

Pavillonsalen
Caféborde

Læs mere på Pavillonen.dk Lør. d. 10. november 2018 , kl. 20.  (Entré: 125,00 dkk - 200,00 dkk)
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, Grenaa
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout