Helgenæs Rundt // Vandretur
Søn. d. 21. april 2019 , kl. 9.
Oplevelsestur med fokus på fantastisk natur. Du får en otte timer lang vandretur rundt på halvøen Helgenæs, syd for Nationalpark Mols Bjerge. Vi serverer en velkomponeret sandwich med lokale råvarer og en frisk brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri til frokost. Oplevelsesrig vandretur på halvøen Helgenæs med fantastiske naturoplevelser.

HELGENÆS RUNDT // VANDRETUR
DAGSVANDRING PÅ 25 KM // GUIDE
INKL. FROKOST (+ PLUS EVENT)


Oplevelsestur med fokus på fantastisk natur. Du får en otte timer lang vandretur rundt på halvøen Helgenæs, syd for Nationalpark Mols Bjerge.

Vandreturen fører deltagerne rundt på Helgenæs med ture langs kysten. Vi serverer en velkomponeret sandwich med lokale råvarer og en frisk brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri til frokost. Forvent en hel dags vandring med smukke naturoplevelser i fællesskab.

Få en velgørende og oplevelsesrig vandretur, der samler en perlerække af fantastiske naturoplevelser på halvøen Helgenæs, syd for Nationalpark Mols Bjerge. Tempoet tilpasses gruppens sammensætning og spredes ud over otte betagende timer, der fører deltagerne rundt på Helgenæs med både afstikkere, hemmelige genveje, visuelle oplevelser i særklasse og kantvandring langs kystens skønne omgivelser.

Energi og humøret holder vi højt. Frokosten får du leveret og serveret - og den nyder vi sammen. Du får altså en hel dags vandring med smukke naturoplevelser i friske omgivelser og herligt fællesskab.

Forvent omkring 25 km. i roligt tempo, samt at vi er afsted i otte timer.

Se flere aktive Outdoor-oplevelser på Facebook.

+ PLUS EVENT
Ebeltoft Outdoor tilbyder her en særlig event-type med fokus på at kombinere oplevelser, natur og luksus. Vandreturen fletter naturoplevelser med gastronomiske oplevelser af lokale råvarer af høj kvalitet og med særlige lokale fortællinger. Fokus er at sammensætte unikke oplevelser i naturen, af nydelse og i godt selskab.

VARIGHED
8 timer inklusiv pauser.

Følg Ebeltoft Outdoor på Facebook for at se mere om kommende events i Nationalpark Mols Bjerge: www.facebook.com/ebeltoftoutdoor/

PROGRAM
Det bliver en spændende, udfordrende og aktiv vandre-event der tilpasses gruppen. Det vigtigste er at være aktive sammen og have en god oplevelse i naturen.
Fælles start ved Helgenæs Naturefterskole, Vængesøvej 3, 8420 Knebel
Start kl. 09.00 d. 21. april 2018.
Fra Helgenæs Naturefterskole, Vængesøvej 3, 8420 Knebel går ruten ud i det smukke, vilde og kuperede landskab på Helgenæs.
Vi er retur ca. kl. 17.00, hvor efter eventen slutter.
Det er muligt at tage bad på Helgenæs Naturefterskole efter turen i et delt baderum.

HUSK // KOM FORBEREDT
Det anbefales at tage tøj på til en lang og aktiv tur og rigeligt med drikkevarer og energi.

PRIS
Pris for deltagelse, inkl. guide, gourmet-sandwich og brus:
Voksne: 375 kr. + gebyr Arrangeret af Ebeltoft Outdoor. Søn. d. 21. april 2019 , kl. 9.  (Entré: 375)
Helgenæs Naturefterskole, Vængesøvej 3, Knebel
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout