Kunst - Formiddag - at læse billeder
Tir. d. 2. oktober til tir. d. 11. december 2018 , kl. 10.
PÅ 4 tirsdage 2/10, 30/10, 13/11, 11/12 vil fire foredragsholdere understrege det som Bente Scavenius har sagt: "at jo mere man ved og kan læse ud af et billede jo mere ser og oplever man.". HVORFOR LIGNER DET IKKE? Tirsdag 2/10 med billedkunstner Marie Drewes. Om emnet siger Marie Drewes, der selv er kunstner: "Kom gerne og se og lyt med til beskrivelserne af de ofte temperamentsfulde transformationer af det sete, det hørte og det oplevede frem mod det færdige resultat i maleriet!"

DET LIGNER ET NERVØST SAMMENBRUD Tirsdag 30/10 med billedkunstner, forsker og forfatter, cand.theol., ph.d. Jørn Henrik Olsen, der om denne reaktion siger: Forklaringen kan være, at kunstens værker fødes i dybderne af kunstnernes egne personlige føderum. At de trækker veksler på et univers af menneskelige erfaringer, herunder det vi som mennesker oplever som stærke følelser, livets smertepunkter og sorgerfaringer.

KUNSTHISTORIENS MESTERVÆRKER Tirsdag 13/11 med cand.mag., museumsinspektør Tilde Mønsted, der siger: "Kunsthistorien byder på mange fantastiske værker, og alligevel dukker nogle oftere op end andre. Hvorfor? Fordi de er en klasse for sig!"

FARVER, FARVER, FARVER Tirsdag 11/12 med kunsthistoriker, mag.art. Birgitte Zacho. Foredraget giver et indblik i materialer, betydninger og opfattelser af farver op gennem kunstens historie Arrangeret af Syddjurs Folkeuniversitet. Tir. d. 2. oktober til tir. d. 11. december 2018 , kl. 10.  (Entré: 100 kr. pr. forelæsning)
Aktivitetshuset, Nørreallé 4, Ebeltoft
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout