Børnekulturnat i Hornslet
Fre. d. 9. november 2018 , kl. 17-20.
Hele byen er i spil, når du kan møde både spejdere, træværksteder, brandbilen, Rosenholm Tamburkorps og meget mere. Tag et kig i programmet. Byens brandbil
Med dyt og blink åbner byens brandbil for året børnekulturnat. Hele aftenen fremvises brandbilen af de tapre brandmænd, der fortæller om dens spændende udstyr og funktioner.

Sigøjnerdans, Rosengården, Cafeen kl. 16.30-17.00
Sigøjnerdanserne fra Syddjurs danser et par festlige og fyrrige danse og byder derefter op til fællesdans.

Rosenholm Tamburkorps, Rosengården, Cafeen kl. 17.45
Tamburkorpset sætter lyd til byen under Børnekulturnatten. Drømmer du om at stå på scenen og modtage publikums applaus, så kom og vær med.

Rosenholm Tamburkorps, Hornslet Skole, Klassefløjen på stueetagen kl. 17.10
Tamburkorpset sætter lyd til byen under Børnekulturnatten. Drømmer du om at stå på scenen og modtage publikums applaus, så kom og vær med.

Hornslet Kirke - med andre øjne
Hvordan ser den samme historie ud, set gennem forskellige briller? Kom på rundtur i kirken og mød forskellige mennesker, der har oplevet den samme historie på forskellige måde - hvem taler mon sandt?

Time2Learn, Tingvej 39 A
Lær med andre øjne i vores helt nye LæringsGårdhave. Vær med til åbningen af den nye have, hvor leg og læring går hånd i hånd. Der vil være sjove aktiviteter og lagersalg af LæringsSnacks.

Oplev biblioteket med andre øjne, Hornslet Bibliotek
Udforsk et nyt perspektiv på tid, kig efter pusseløjerlige ting, lav en krea-trold med STORE øjne og nyd øjenåbnende historier i læselyst-hulen.

Træet på Bytorvet
Børnene fra Dagplejen i Hornslet laver kunst over temaet "Med andre øjne". Smut forbi Bytorvet og se træet dekoreret med de fineste kunstværker.

Hornslet Bokseklub, Løgtenvej 27
Boksetræning for alle! Vil du udfordres og prøve noget nyt? Flyt dine grænser og lær at bokse. Hornslet Bokseklub er både motion og fællesskab.

Bekker Dans, Kom-bi Biograf & Kulturhuset
Elsker du dans? Det gør vi! Så kom og lær de bedste moves.
Kl. 17.30-18 er der MGP og disco for 6-9 årige.
Kl. 18.30-19.00 er der Hiphip og disco for 10-14 årige.

Hornslet Seniorer, Hornslet Bibliotek
Er du lækkersulten? Kom og mød Hornslet Seniorerne. Vi er alle bedsteforældre og står klar med ægte bedstemorkage og -saftevand.

Hornslet Skoles SFO
Se SFOens legeplads med andre øjne. Oplev legepladsen med tunnelsyn og se den gennem de mange forskellige briller, som SFO børnene har lavet. Kig godt efter, hvis du skal kunne svare på spørgsmålene. Mest for 5-8 årige.

Sportsfiskerforeningen Kaløvig, Rosengården, kælderen
Kom forbi og oplev glæden ved lystfiskeri. Foreningen udstiller fiskegrej, mens der vil være underholdning for børnene og en kop kaffe til de voksne

Natteravnene, Går rundt i byen
Natteravnene vil lyse op i Børnekulturnatten. Find os og se med egne øjne, hvad vi har i lommerne!

Rosenholm Billard klub, Hornslet Skole, Kælderen
Få en god oplevelse ved billardbordet. Prøv at sende ballen gennem keglefeltet eller lav rødt på carambolebordet. Rosenholm Billard Klub er vært med lidt lækkert til både børn og voksne.

HIF Gymnastik, Hornslet Skole, Den nye gymnastiksal
Dygtige gymnaster er klar med en masse springredskaber, så I kan prøve glæden ved at springe - alle kan være med.

Kulturskolen, Rosenholmvej 1, Billedkunstlokalet i kælderen
Hvad hvis verden var lyserød og dyr havde tre hoveder? Vær med til at tegne og male sjove fantasidyr. De to billedkunstlærer står klar til at hjælpe, inspirere og skabe en hyggelig aften sammen med jer.

#ungsyddjurs 9, Rosenholmvej 1
Oplev Arabiens drøm! Træd ind i en verden af arabisk kultur. I minibasaren er der fyldt med lækre og eksotiske specialiteter. I Aladdins hule kan du smage, føle, høre og se med andre øjne lidt af den arabiske drøm. Kom forbi til en fortryllende oplevelse.

Syddjurs Karateskole, Løgtenvej 27
I Hornslet dyrker vi Okinawa Goju Ryu do Karate. Det er selvforsvar udviklet over tusinder af år, som har fokus på sundhed, styrke, samvær og mental balance. Og så er det faktisk ret sjovt!

Hornslet Frimærkeklub, Hornslet Bibliotek
Gå på opdagelse i Hornslet Frimærkeklubs betagende udstillinger om børn og svaner. Her kan du deltage i den sjove leg: "Find svanen" - alle deltagere får en præmie.

6.klasserne fra Hornslet Skole, Hornslet Skole, Svømmehalsgangen
Elever fra 6. årgang sælger mad og drikkevarer til rimelige priser i skolens madbod på svømmehalsgangen. Overskuddet går til lejrskole.

1. Hornslet trop, Foran Rådhuset
Spejdernes tipi står klar i al slags vejr. Kom og hyg med spejdersange, mens kakaoen luner og snobrødet bager over gnistrende ild - du må gerne smage.

HIF Petanque, Rosengårdens grønne arealer kl. 17:15-18:15
Byens petanqueklub står klar ved Rosengårdens grønne arealer. Her kan du prøvet spillet, hvor du med de blanke kugler skal forsøge at ramme "grisen". Hvem rammer plet?

Træværkstedet på Rosengården, Rosengårdens kælder
Træværkstedet på Rosengården holder åben. Mød de dygtige snedkere og se dem trylle de smukkeste genstande frem af træet.

Rosengårdens værksteder, Rosengården, cafeen
Rosengårdens mange forskellige og kreative værksteder fremviser deres flotte pragtværker. Se udstillingen i Rosengårdens cafe og lad dig inspirere.

Kreaklubben på Rosengaarden, Rosengården, Pavillionen
Kreaklubben på Rosengården hygger og sysler - og du må også meget gerne være med. Der vil være små sjove projekter, som du selv kan gå i gang med.

PGU Rosenholm, Hornslet Bibliotek
Elever fra Praktisk Grund-Uddannelse fremviser og sælger planter, trækasser, bænke og meget mere, som de med stor omhu skaber i deres hverdag. Kom forbi og se hvad de unge mennesker arbejder med.

Naturbørnehaven Mosegården, Hornslet Bibliotek
Børn fra Naturbørnehaven Mosegården udstiller fantasifulde og fantastiske kunstværker, som de har skabt specielt til Børnekulturnatten.

Med forbehold for fejl og programændringer. Fre. d. 9. november 2018 , kl. 17-20.  (Fri entré)
Hornslet Bibliotek, Tingvej 35, Hornslet
Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout