DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk


Oplæg om at være DJ i den Danske mobilscene. Til dette oplæg får du mulighed for at få direkte erfaringer og anekdoter om at være DJ på de danske landeveje.

DJs har aldrig været mere populære på hitlisterne. Alene i Danmark har vi mange dygtige DJs, som internationalt begår sig rigtig godt i det store udland. Men fra disse DJs, der spiller store koncerter, festivaler og natklub-arrangementer, er der en stor forskel til at være mobil-DJ, som ofte spiller mindre fester rundt om i landet.

Hvad vil det sige at spille som Mobil-DJ med rullende mobildiskotek? Det vil du få svar på under dette oplæg. Mads Lehnert, som er professionel DJ og indehaver af mobildiskoteket, MusikDJ, vil starte oplægget med at fortælle om musik, stilarter, at læse et dansegulv, udstyr og hvad der generelt skal til for at blive professionel mobil-DJ inden for den kreative branche.

Ofte er der mange krav fra kunden, der skal opfyldes og man skal kunne navigere rundt i bredt repertoire af musikalske stilarter, samt have indsigt i målgruppen og segmenter.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og gå i dydben med udvalgte emner i Q&A sessionen efter oplægget. Hertil serveres drikkelse iform af øl og sodavand.

Max antal pladser er 15 stk.
Tor. d. 14. september 2017, kl. 17. (Fri entré)
MusikDJ, Birkedommervej 27, 3. sal, København NV

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR