DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk


Keltisk koncert. Stemningsfuld koncert med Mariann Mikkelsen og hendes harpe. Mariann er kandidatstuderende på Jysk Musikkonservatorium hos Bodil Øland. Hun synger og spiller keltiske sange fra Irland, Skotland, Wales og England, samt fortæller lidt om deres historie.

Siden studiestart har Mariann Mikkelsen haft travlt med at synge koncerter og medvirke i musicals rundt omkring i hele landet.

I 2014 medvirkede hun i "CATS" ved MCH Herning Kongrescenter, i 2015 i "Legally Blonde - The Musical" på Viborg Teater og senest i 2016 opsatte hun musicalen "Tell Me On A Sunday" for fulde sale i Musikhuset Aarhus og Musikkens Hus Aalborg.

I 2015 medvirkede hun også i Frans af Assis - Guds Gøgler, som blev opført på Værket i Randers.

I operaregi har hun medvirket i Det Jyske Musikkonservatoriums egenproduktioner "Hans & Grethe" (Humperdinck) og "Steppeulven" (Bent Lorenzen).

Interessen for at gå nye musikalske veje førte også til, at hun i 2014 - efter første år på konservatoriet - begyndte til undervisning i keltisk harpe. Et instrument, som hun nu også ofte medbringer til koncerter og spillejobs.

Udover egne koncerter synger Mariann også i Sct. Pauls Cantori og har sunget kor- og små solopartier i filmprojekter som "Pirates of the Carribean" med Aarhus Symfoniorkester og Aalborg Symfoniorkester samt "Frost" med Odense Symfoniorkester..
Ons. d. 16. august 2017, kl. 19.30. (Entré: 50 kr. Gratis for børn u 15 år)
Enghøj Kirke, Enghøj Allé 10, Randers NV

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR