DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk


DJ SASH! + ItaloBrothers - Fredagsfest i Karolinelund. DJ SASH! + italoBrothers spiller til Fredagsfest i Karolinelund d. 14. juli!

Sidste år introducerede vi dobbeltkoncerten med DJ SASH! og ItaloBrothers - og det måtte siges at være en kæmpe success! Et fyldt Karolinelund festede som aldrig før og festhumøret nåede kogepunktet.

Hvis der er nogen, der gang på gang har sørget foren vanvittig fest i Karolinelund - så er det DJ SASH! Det er vel nærmest overflødigt, at komme med en liste af de mange mange hits DJ SASH! har leveret de sidste mange år, men her er alligevel en lille reminder, så du ved, hvad du kan se frem til: Encore Une fois, Ecuador, Stay, La Primavera, Adelante, Colour The World, Mysterious Times, Move Mania og mange flere.

Der er uden tivivl dømt partytime på den helt igennem fede made, når DJ SASH! går på scenen med sit meget liveprægede dj-act - og denne sommer bliver ingen undtagelse.

ItaloBrothers henter vi igen tilbage til Karolinelund fra Tyskland. Sammen med DJ SASH! levered de sidste år en feststemning uden lige, og med hits som "Sleep When We're Dead", "Radio Hardcore", "This Is Nightlife", "Summer Air" og selvfølgelig "Stamp On The Ground" er de selvfølgelig endnu engang klar til at sparke gang i en festlig aften i Karolinelund.

Afterparty på Skråen:
Når DJ SASH! og ItaloBrothers forlader scenen i Karolinelund, fortsætter festen til afterparty på Skråen kl.22.30, hvor det denne aften er Jonny Hefty & Jøden, der leverer musikken, feststemningen og højt humør. Der er fri entré for alle, der har været til Fredagsfest inden og har armbånd på. Derudover koster entréen kun 50 kr. og købes i indgangen fra kl. 22.00.

Praktisk info:
  • Billetterne koster stadig blot 50 kr. og købes i indgangen (fra Østerbro) fra kl.18.00.
  • Som noget nyt har du nu også mulighed for at købe billetterne på forhånd, da vi har sat et begrænset antal billetter tilsalg i forslag. Prisen er her dog 100 kr. pr. billet. Billetterne købes via www.skraaen.dk samt www.billetlugen.dk
  • Det er også stadig muligt at deltage i spisning (en lækker grillbuffet i teltet i Karolinelund) inden koncerten. Prisen på dette er inklusiv adgang til koncerten. Billetterne købes via www.skraaen.dk samt www.billetlugen.dk
  • Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i Karolinelund.

Fre. d. 14. juli 2017, kl. 20. (Entré: 50 kr.)
Karolinelund, Karolinelundsvej 40, Aalborg

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR