DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk


Bas Under Buen - Frederiksberg. Danmarks bedste event rammer igen Ringgadebroen ved Godsbanen. Der bliver præsenteret tung musik på vanlig stort lydanlæg indenfor reggae, dancehall, dubstep, UKgarage, dub, steppas, drum&bass, UKbass, trap og alt der imellem. Arrangeret af OHOI!.

Bas Under Buen 2017 - Aarhus - Fredag den 21. juli - Fri entré

Danmarks bedste bas-event rammer igen Aarhus og det vidunderlige område under Ringgadebroen. Som altid med fokus på de bedste nye talenter og erfarne kræfter indenfor bas-musikkens rammer. Der bliver præsenteret tung musik på vanlig stort lydanlæg indenfor reggae, dancehall, dubstep, UK garage, dub, steppas, drum & bass, UK bass, trap og alt der imellem.

Som de sidste år besøger vi også Frederiksberg og Odense i ugerne før den 8. og 15. juli med masser af tung musik. Vi glæder os endnu engang til 8 timers folkefest, hvor alle er velkommen - ung som gammel, basinteresseret og ikke-basinteresseret..

Programmet i år byder på:
DJ Static
Nonsens
Firehouse ft. Oliver Ranks
Okay Funky
Shield
Shaq
Denali Sound
Kali-Ma
Polakken
Turtle Neck
Roger Jr.
Alex Index
RDG
OHOI!

Host: OKAT
Lyd: Funktion One

Bas Under Buen - Aarhus
- Under Ringgadebroen (https://goo.gl/maps/PZh2esps5uy)

Hele showet er gratis, men vi bliver glade hvis I støtter op om arrangementet. Der er bar med kolde drikkevarer og food trucks fra Kødbyens Mad & Marked - nok til at dække hele din dag :-)

OHOI! har igennem snart 15. år præsenteret Danmark for det bedste indenfor basmusik, og vi er stolte af at kunne bringe en masse musikentusiaster sammen til Bas Under Buen. De lægger et stort arbejde i arrangementet og vil rigtig gerne kunne blive ved med at give jer dette event. Som ved tidligere år forventer vi igen mange gæster, så derfor: pas på hinanden og lokalområdet, brug toiletterne og smid dit skrald i de opstillede containere :-)

OHOI! takker Aarhus Kommune, Tuborg, Carhartt, Burn og Sobieski for støtte.
Fre. d. 21. juli 2017, kl. 15-23. (Fri entré)
Ringgadebroen, P. Hiort-Lorenzens Vej, Aarhus C

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR