DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk


Teenage Love live på Tobaksgaarden. Den transatlantiske elektropop duo Teenage Love kommer til Assens og er klar med legende tekster og melodier, lækre beats og et overflod af violinharmonier.

Den transatlantiske elektropop duo Teenage Love kommer til Assens!

Teenage Love begyndte da Anna Lidell (DK) mødte Katy Gunn (USA) i New York gennem fælles venner. I 2014 begyndte de to at blande deres færdigheder som sangskrivere og producere. Teenage Love har legende tekster og melodier, lækre beats og et overflod af violinharmonier inspireret af Katys baggrund fra klassik musikkonservatorium.

For deres optræden på Trailerpark Festival 2016 i DK, skrev Ivan Rod fra GAFFA:

"De to kvinders sang og musik er eklektisk, teknisk krævende og netop dét - kombineret med den lethed, glæde og gejst, som er så stor en del af deres musik - gør oplevelsen mangefacetteret og fin"

En violin, en elektronisk trommepad og to kvindelige vokaler - med få elementer får Teenage Love skabt et legende, festligt og drømmende lydunivers.

Teenage Love er en electro-pop duo bestående af Anna Lidell (DK) og Katy Gunn (U.S.). De er aktuelle med ny single og følger op med en EP senere på året.

Duoen får massevis af streams på Soundcloud og har fået flotte anmeldelser fra blandt andet The Wild Mag, som skriver:

"All together, Teenage Love have concocted a sound that gives a nod to these inspiration, but nevertheless, remains so dynamic, fun, and original. Despite the ultra catchy tunes, the duo never fail to go deeper in lyric and message"
Fre. d. 18. august 2017, kl. 21.
Assens Bio, Tobaksgården 7, Assens

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR