DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk


Klumben & Raske Penge, Annelise, Det bar Chris og DJ ved Ras Money. Hvidovre Musikråd og Ungdomspuljen holder fest på Risbjerggård under Vestegnens Kulturuge. Kom og dans til Klumben og Raske Penge, Annelise, Det bar Chris og til DJ-set ved Ras Money.

KLUMBEN OG RASKE PENGE med DJ John Vincent:

Det brandvarme makkerpar har prydet forsider, er blevet badet i stjerneregn for deres energiske liveshows, haft høj rotation på P3 med flere singler på samme tid og spillet masser af succesfulde liveshows på landets festivaler. Som kronen på værket spillede de på Orange Scene på Roskilde Festival i 2014, hvor de leverede en legendarisk koncert. Med hits som Rundt, Intelligent og Faxe Kondi, har de to dancehallkometer i den grad været med til at kickstarte den danske dancehall på ny.

Klumben & Raske Penge har fået 5 hjerter i Politiken: Den aktuelle bølge af reggae og dancehall i Danmark kan være en prøvelse, men i selskab med Klumpen & Raske Penge er det en rendyrket fornøjelse. Fordi rappen, vokalen, spillet, melodierne og ikke mindst ordene er så meget bedre og mere intelligente end stort set alt andet på scenen. Og så har duoen en befriende selvironi.

Og 5 stjerner i Ekstra Bladet: Ud over at være både musikalske, sprogligt opfindsomme og tilmed have noget begavet at sige om den verden, der omgiver både dem og os, så er d'herrer Andersen og Poulsen nogle forrygende performere. Der var fest i skoven, men en af den slags, hvor man ud over dansen og rusen rent faktisk får noget med hjem. Ud over tømmermænd. Der er skarpe skud i bøssen fra de to rimsmede (samt vennen TopGunn). Og den virker som om magasinet langt fra er tomt endnu. Dancehall med knytnæverne oppe.

ANNELISE

"Skarpt, energisk og ekvilibristisk" Sådan beskriver Soundvenue den danske rapper og sangerinde Annelise, som i 2016 trådte ind på scenen med nummeret Frisk Fiks. Om debut singlen skrev Gaffa: "Et veludviklet flow og en skarp vokal, der helt naturligt går i spænd med det beskidte boombap beat. En kombination af legesyg energi og seriøs dedikation til håndværket" Som Politikken skrev det: "Kvindelige rappere er der ikke mange af herhjemme, men nu træder Annelise selv hen til mikrofonen".

I januar 2017 udgav hun nummeret "Kvinde", som magasinet Girls Are Awesome kaldte for "The Fiery, Girl Power Anthem We Need Right Now".

Hun gav debut koncert som support for en af tidens helt store stemmer, Nadia Rose, efter at have floreret i kulissen en årrække som en del af det Nørrebro-baserede Struglaz Crew. Den orientalsk inspirerede hiphop lyd og samarbejdet med produceren

Milad Genius er blevet finpudset i studiet, og sammen er de klar med en EP i 2017.

PRAKTISK INFO

Dørene åbner klokken 17.30, og første navn spiller klokken 19.

Billetterne købes via Billetlugen eller på HvidovreBibliotekerne
Køb/bestil billet
Fre. d. 15. september 2017, kl. 17.30. (Entré: 50 kr. inkl. gebyr)
Risbjerggaard, Hvidovrevej 241, Hvidovre

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR