DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk


Kara Moon + Beaden + North Pulsar + LIO KILA. Denne aften på HeadQuarters vil fire undergrundskunstnere afsøge hvad den elektroniske musikscene kan, og vise forskelligartede universer, der alle har vokalen og beats som fællesnævner.

Det vil være en aften med store dyk i melankoli, og tunge beats, men også en aften med velklingende popmelodier, lydcollager, stemningsbilleder fra mellemøsten, og poesi. Du kan forvente musik til eftertænksomhed. Du kan forvente musik til dans. Du kan forvente musik du helt sikkert ikke har hørt før. Kryb ud i efteråret, og ned af trapperne til HeadQuarters, til en aften hvor vi fylder kælderen med elektronik og kærlighed til de tunge beats

KARA MOON//

Kara Moon lukker dig ind i et drømmende univers af silkebløde popmelodier og smadrede elektroniske beats. De smelter sammen til en masse af mørke synthesizers, pulserende rytmer og forførende vokal.

Josefine Skov som står bag Kara Moon producerer materialet selv og udgav i 2016 singlen, "Your Love". Inden årsskiftet udgives anden single "Insensitive". Hun har tidligere udgivet musik under sit eget navn samt en række andre projekter, bl.a. Outdoor Cinema, men efter at være startet på lyddesign-uddannelsen, Sonic College i Haderslev, har hun kastet sig over det elektroniske univers. Dette er hendes debutkoncert indenfor den elektroniske scene, og live medvirker den århusianske trommeslager Sara Mouritzen på drumpad. Sammen vil de indhylle dig i et poetisk pop-univers.

Links:
Facebook: www.facebook.com/karamoonmusic/
Soundcloud: Music: https://soundcloud.com/karamoon/your-love-1
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4FjWAXwtw5Chv7hnlnh5a8

BEADEN//

Beaden er en spritny aarhusiansk duo, der kryber ud af lydstudiet, og ud på scenen for tredje gang denne aften.
Beaden består af Rune Lak, og Line Rothmann og selvom de kommer fra to meget forskellige musikmiljøer, fandt de hinanden musikalsk i deres forkærlighed for beat-baseret musik.
Lyden af Beaden er en afsløring af, hvor langt man kan strække time, samt fra hvor mange forskellige universer man kan hente samples og klippe i stykker, uden at miste groovefornemmelse. De er undervejs med deres første EP.

Links:
Facebook: www.facebook.com/BeadenMusic
Soundcloud: https://soundcloud.com/beadenmusic/set-sails
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7sG2tLefQ03kcUFJnATQUg

NORTH PULSAR//

North Pulsar er et producer/feature projekt, hvor diversiteten i vokalisterne skaber grundlaget for et evig ændrende univers. North Pulsar laver dream pop, men drager inspiration fra mange genre, og intet nummer er det samme, da hver vokalist skærer sit eget snit i musikken. Musikken luller lytteren ind i et dragende univers, hvor de forskellige vokaler skaber overraskende veksling. På Live-scenen, fusioneres elektroniske og akustiske komponenter, der forholder sig kompromisløst til North Pulsar´s røde tråd. Med medrivende performance og eksplosiv energi, skaber live-settet associationer til Mø´s elektroniske pop univers og Chinah´s ambiente lydbillede.

Links:
Facebook: www.facebook.com/MarcusRoennov
Soundcloud: https://soundcloud.com/NorthPulsar

LIO KILA//

LIO KILA tager afsæt i hendes multikulturelle baggrund og trækker dig ind i et tæt-omsluttende univers af smukt rungende klangflader og ørehængende melodier. I en drømmeverden af mørke synthflader og tunge beats, bliver du lukket ind i et tidløst rum. Du kan ikke andet end lade dig forføre af den dragende vokal og til tider dystre univers som har udgangspunkt i hende selv, , den menneskelige eksistens og de tilhørende dilemmaer. I musikken ligger der et nordiske univers med elementer af det mellemøstlige som hun har taget med sig fra hendes rejser i Libanon og Jordan.
Fre. d. 6. oktober 2017, kl. 20.30. (Entré: 40kr//60kr)
HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR