DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk


Indre Ro i en travl hverdag, meditations koncert. En introvert guidet meditations koncertoplevelse. Dæmpet lys, blødt bølgende musiklandskab og guidet meditation. Kom og nyd dit eget selskab og få ro og orden i det kaos der bygges op i den hverdag vi lever i. Arrangeret af SoundScape Odense.

En introvert guidet meditations koncertoplevelse. Dæmpet lys, blødt bølgende musiklandskab og guidet meditation.Kom og nyd dit eget selskab og få ro og orden i det kaos der bygges op i den hverdag vi lever i.

Gennem de to timer hvor vi omdanner det nye Odense Musikbibliotek til et meditativt rum, kan du være dig selv uden verbal interaktion og andre forstyrrende elementer. Dette er en individuel oplevelse som består af stemningsfyldt live koncert med deep ambient fra Bach og live guidet meditation af Lars Paustian, begge fra Odense.

Du kan droppe ind i løbet af de to timer og være med så længe eller kort tid du ønsker. Meditationen og musikken bølger ind over deltagerne i afdelinger på cirka 20 minutter. Her vil musikken starte og dykke ned i den dybe meditation og guiden tager dig med på meditationen. I slutningen af hver session dykker musikken op i intensitet igen og gør klar til næste session. Der vil udleveres materiale der giver gode råd om hvordan du får bedst udbytte af meditationen, samt en person til at hjælpe dig på plads. Der vil kunne siddes og lægges under forløbet.

Alle aldersgrupper er velkomne, under forudsætning at der skal være stille under forløbet.

PWYW, pay what you want arrangement.Lars Paustian: http://www.pauserummet.dk

Bach: https://www.facebook.com/BachMusicOdense/

SoundScape Odense: https://www.facebook.com/SoundScapeOdense/

Spørgsmål osv kan rettes til Hans Kristian Hannibal-Bach på hanskristian@hannibal-bach.dk eller 28596472
Tor. d. 14. december 2017, kl. 19.30.
Odense Bibliotekerne, Østre Stationsvej 15, Odense C

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR