DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk


Infernal. #INFERNALRIVERPISSETNEDIGEN. Paw & Lina gør det igen! 2017 stod på jubilæumsturnéen #InfernalRiverPissetNed for Lina Rafn Paw Lagermann, der i form af et fantastisk show, har fejret 20 året for opstarten af Infernal.

Sammen med et veloplagt publikum, deres forrygende band exceptionelle dansere, har Paw & Lina med vanlig perfektionisme revet koncertgængere midt over i ekstase vildskab, så ingen har kunnet været i tvivl om at der ikke springes over hvor gærdet er lavest - tværtimod.

Et Infernal-show er mere end bare en koncert. Det er en oplevelse. Når Paw & Lina optræder live, rives du ikke bare med på en rejse gennem deres imponerende række af udgivelser, publikum kan "roligt" påregne en vis interaktion, som man aldrig helt ved, hvor ender. Det eneste, man ved, er: Det bliver festligt. Det bliver sandsynligvis endda vanvittigt. Gruppen har i 2018 valgt at kalde fænomenet #InfernalRiverPissetNedIgen.

Konkret har bandet aldrig sat barren lavt - det gør de heller ikke denne gang. På alle fronter sættes alle sejl til publikum kan se frem til et velspillet koncertshow sprængfyldt med power, en gennemtænkt historiefortælling, som iscenesættes til mindste detalje igennem scenografi, kostumer koreografi i international klasse - naturligvis musikere, som spiller perlerækken af hits live. Højt
Køb/bestil billet
Lør. d. 13. oktober 2018, kl. 20. (Entré: 200,00 DKK)
Portalen, Greve Teater- & Musikhus, Portalen 1, Greve

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR