Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

I samarbejde med www.kultunaut.dk


Kalender

Vælg geografi, kategori og klik på en dato for at søge

Musik Film
Teater/dans Idræt
Udstilling Motion
Foredrag Diverse
Børn & unge 
Søg arrangement:

Find kultursted

Tilføj til KultuNaut  Tilføj arrangement
Se din huskeliste  Min huskeliste
Avanceret søgning  Avanceret søgning
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Snorkelture - dyk ned i et hemmeligt landskab.
Dyk ud til Danmarks hemmelige Atlantis. Ude i Det sydfynske Øhav gemmer sig resterne af stenalderens landskab, og du kan komme med Øhavsmuseets arkæologer ud at opleve det på føste hånd. På denne tur kommer du ud og oplever et af de mange steder langs kysten i Det sydfynske Øhav, hvor sporene af stenalderens mennesker ligger strøet ud over havbunden, og hvor du samtidig kan se den fantastiske natur der gemmer sig i de danske farvande. Som en del af turen får du en grundig introduktion til snorkling, teknikker og det nødvendige udstyr.

Vi vælger stedet efter vejret

Vindretningen og vejret i øvrigt har stor betydning for en god oplevelse ved vandet, og derfor vælger vi dykkespot efter vejret. Derfor kan vi ikke annoncere det præcise sted før aftenen før turen. Vi har en række fantastiske steder at vælge imellem, og de ligger alle højst 15 minutter i bil fra Faaborg. Aftenen før turen modtager du den præcise adresse med mail og sms, og så mødes vi det pågældende sted. Vi markerer stedet med flag, så det er meget let at finde.

Vi har det grej du skal bruge

Du skal ikke bekymre dig om dyrt grej og besværlig transport - vi har alt det grej du skal bruge, og du skal bare medbringe håndklæde, badetøj og en flaske vand. Vi har våddragter, dykkermasker, snorkler og svømmefødder i topkvalitet, så vi er sikre på at du får en god oplevelse og kan koncentrere dig om den fantastiske verden under vandet.

Hvem?

Denne tur er egnet for alle over 14. Er du mellem 14 og 16 skal du være ifølge med en voksen. Du skal bare kunne svømme på helt almindeligt niveau, og være almindeligt gående.

Sikkerhed

Intet er vigtigere end sikkerhed når vi laver aktiviteter, ikke mindst ved vandet. Derfor er alle vores medarbejdere specialuddannede som snorkelinstruktører. Ligeledes er vores udlånsgrej af højeste kvalitet.

I Danmark kan man jo komme ud for at vejret driller, og vi forbeholder os ret til at aflyse arrangementet hvis vejret gør det uforsvarligt at gennemføre. I det tilfælde tilbagebetales deltagergebyret naturligvis.

Vi anbefaler altid at du har tegnet en fritidsforsikring.
Køb/bestil billet
Søn. d. 16. juni 2019, kl. 10-13.
Øhavsmuseet, Banegårdspladsen 2, Faaborg