Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

I samarbejde med www.kultunaut.dk


Kalender

Vælg geografi, kategori og klik på en dato for at søge

Musik Film
Teater/dans Idræt
Udstilling Motion
Foredrag Diverse
Børn & unge 
Søg arrangement:

Find kultursted

Tilføj til KultuNaut  Tilføj arrangement
Se din huskeliste  Min huskeliste
Avanceret søgning  Avanceret søgning
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Kend dine rødder.
Slægtsforsker Arne Clausen giver en introduktion til slægtsforskning på nettet og med fysiske arkivalier. Derefter vil der være hjælp til egen slægtsforskning. OBS! Udsolgt, men klik på billetknappen for tilmelding til venteliste. Arne Clausen har dyrket slægtsforskning i mere end 30 år og er med i foreningen "Danske Slægtsforskere". Til slægtscaféen for begyndere fortæller han om de forskellige arkivalier, og om hvordan du får adgang til dem enten via internettet eller ved at bestille dem i fysisk form fra Rigsarkivet til gennemsyn på Landsarkivet i Odense.

Derefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål til søgninger og få hjælp til at komme videre med din egen slægtsforskning. Medbring derfor gerne din egen bærbare PC.
Arne vil også give tips til, hvordan du ordner dine data, så du senere kan genfinde dem og sammenstykke tilsyneladende uvæsentlige detaljer til nyttige oplysninger i din videre søgning.
Hvis du når at få din anetavle eller slægtstavle på plads med navne og årstal, giver Arne dig også forslag og ideer til, hvordan du får lidt mere kød på historierne, så du kan skrive din egen slægtshistorie.

Medbring gerne egen PC.

Ringe Bibliotek
Tirsdag d. 17. september kl. 14.00
Fri entré med tilmelding
. Arrangeret af Faaborg Bibliotek.
Køb/bestil billet
Tirsdag den 17. september 2019, kl. 14. (Gratis billetter)
Ringe Bibliotek, Algade 40, Ringe