Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Fugleflugt og byfornyelse.
Der inviteres der til et kig ind i kunstnerens atelier, når Per Buks skitser og værker udstilles på balkonen. Det seneste år har kunstneren Per Buk, der er opvokset i Ringe, som et led i et større byfornyelsesarbejde bidraget med fem bestilte værker. Værkerne er en del af en kunstrute rundt i byen.
Et af disse er Fortællefuglen, som er at finde på Algade-facaden på Ringe Bibliotek.
Bag værkerne ligger en mængde arbejde, tanker og skitser. For udover at forskønne byrummet, vil fuglene kunne animere byens borgere - store som små - til samtale, samspil, undervisning og leg.
I maj måned inviterer Ringe Bibliotek i samarbejde med Per Buk til et kig ind i kunstnerens atelier, når kunstnerens skitser og værker udstilles på balkonen.
Torsdag d. 30. april kl. 16-17 åbnes udstillingen, og Per Buk vil være til stede for over et glas, at møde alle interesserede til en snak om værkerne og byfornyelsesarbejdet.

De øvrige fire fugle er fordelt rundt i byen. På Stationsbygningen kan man opleve Rejsefuglen, på Ungekulturhuset Dansefuglen, og foreningshuset Guldhøj har passende fået Guldfuglen. Sidste fugl dekorerer Idrætscenter Midtfyn.

Ringe Bibliotek
Torsdag d. 30. april kl 16.
Fri entré


Udstillingen kan besøges fra torsdag d. 30 april til lørdag d. 30 maj i bibliotekets betjente åbningstid.
Køb/bestil billet
Torsdag den 30. april til lørdag den 30. maj 2020, kl. 16. (Gratis billetter)
Faaborg Bibliotek, Herregårdscentret 17, Faaborg