Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Snorkeltur til stenalderen.
Ude i Det sydfynske Øhav gemmer sig resterne af stenalderens landskab, og nu kan du komme med Øhavsmuseets arkæologer ud at opleve den magiske verden under vandet. Du kommer ud og oplever et af de mange steder langs kysten i Det sydfynske Øhav, hvor sporene efter stenalderens mennesker ligger strøet ud over havbunden, og hvor du samtidig kan se den fantastiske natur. Vi garanterer, at du får grundig introduktion til snorkling, teknikker og det nødvendige udstyr.

Vi vælger sted efter vind og vejr. Vindretningen og vejret i øvrigt har stor betydning for en god oplevelse ved vandet, og derfor vælger vi dykkespot efter vejret. Derfor kan vi ikke annoncere det præcise sted før aftenen før turen. Vi har en række fantastiske steder at vælge imellem, og de ligger alle højst 15 minutter i bil fra Faaborg. Aftenen før turen, modtager du den præcise adresse med mail og sms, og så mødes vi det pågældende sted. Vi markerer stedet med flag, så det er meget let at finde.

Turen er for alle over 14. Er du mellem 14 og 16 skal du være ifølge med en voksen. Du skal kunne svømme på helt almindeligt niveau, og være almindeligt gående.

Vi anbefaler altid, at du har tegnet en fritidsforsikring.

Læs mere og book via vores hjemmeside.
Lørdag den 15. august 2020, kl. 10-13. (Entré: 295 kr pr. person)
Øhavsmuseet, Banegårdspladsen 2, Faaborg