Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Det er forår og alting klippes ned. Udstilling med Ken Denning.
Galleri Korinth lukker op, "Vi går sammen, men hver for sig" til fernisering på udstillingen "Det er forår. Alting klippes ned". Lørdag den 16.maj kl 14. Vi åbner dørene for at, I kan se Ken Dennings smukke billeder, hvoraf et af dem netop har titlen "Det er forår og alting klippes ned" inspireret af Benny Andersens tekst.

Grundet corona er det ikke en traditionel fernisering idet der kun må være 10 gæster ad gangen og ud over adgang til sprit, byder vi på vin og chokolade.

Det skal være muligt at se god kunst uden at blive smittet med andet end den glæde og begejstring kunsten afstedkommer.

Kunstneren bag udstillingen, Ken Denning, vil være tilstede og klar til en snak og selv om der ikke bliver fællessang, vil spontane udbrud af sang blive hilst velkommen.

Ken Dennings værker er blevet til, som resultatet af en udfordring han gav sig selv, nemlig at skabe værker til en række kendte højskolesange og er en del af et samarbejde med operasanger Jesper Buhl. Vores arrangement indebar oprindelig billeder og sang, men vi må grundet corona nøjes med de smukke billeder.

Sloganet "Vi står sammen, men hver for sig" har inspireret os til en reformulering, nemlig "Vi går til fernisering sammen, men hver for sig", alle vil få mulighed for at blive foreviget og på den måde blive en del af et fælles billede fra ferniseringen.

Vi glæder os til at se jer igen den 16.maj kl 14 udstillingen vil herefter være åben lørdag og søndag fra kl 11 til 17 til og med den 14.6, der er dog lukket den 30. og 31.maj.
Lørdag den 16. maj til søndag den 14. juni 2020, kl. 14. (Fri entré)
Galleri Korinth, Reventlowsvej 15, Korinth, Faaborg