Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Drabscheferne.
Ove Dahl og Kurt Kragh fortæller om spektakulære drab i nyere dansk kriminalhistorie og giver samtidig et indblik i politiets efterforskningsmetoder. De to garvede drabsefterforskere, Ove Dahl og Kurt Kragh, fortæller om nogle af de mest kendte og omtalte mordsager i nyere i tid, og om opklaringen af disse og giver et unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder.

De to erfarne politifolk har masser af uhyggelige, spektakulære og spændende historier, og de vil kaste lys over, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel. Ove Dahl og Kurt Kragh giver blandt andet et indblik i de syv motiver, som oftest ligger bag den ultimative forbrydelse: jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme.

Kurt Kragh har 37 års erfaring fra Rigspolitiets Rejsehold, mens Ove Dahl bland andet har 40 års erfaring som drabschef ved Københavns Politi. De to er således blandt Danmarks mest erfarne efterforskere, og har desuden medvirket i diverse tv-programmer, ligesom de har samarbejdet om flere bestsellere.

Arrangeret i samarbejde med foreningerne i Nr. Broby.

Nr. Broby Hallen, Verningevej 11, 5672 Broby
Torsdag d. 24. september kl. 19.00
(Dørene åbnes kl. 18.00)
Entré: 175 kr. / 150 kr. ved køb af 10 stk.

Bemærk:
Arrangementet afholdes i henhold til myndighedernes gældende vejledninger vedr. Coronavirus/COVID-19, med hensyn til afstand og hygiejne.
Nr. Broby Hallen er en stor hal på 1500 m2, og der vil maksimalt være 300 personer tilstede. Der vil blive anvendt flere indgange. Arrangeret af Faaborg Bibliotek.
Køb/bestil billet
Torsdag den 24. september 2020, kl. 19. (Entré: Almindelig 175 kr)
Nr. Broby Forsamlingshus og Træningshal, Verningevej 11, Broby