Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Op på væggen - Bykunst og udsmykning!
Vær med til at skabe det kunstværk, som skal hænge i Musikgården ved Ringe Bibliotek!. Kunne du tænke dig at bruge et par dage sammen med en vaskeægte kunstner og være med til at skabe det kunstværk, som kommer til at hænge i Musikgården?
Du har muligheden i uge 27 på Ringe Bibliotek - det bliver sjovt og lærerigt - og værket bliver en del af Ringe Bymidtes kunstrute!

Deltagere skal være mellem 8 og 18 år
Husk madpakke og drikkedunk, så sørger vi for ekstra forplejning og snacks.
Billedskolelærer Iben Warburg vil også deltage i undervisningen.

Ringe Bibliotek, Musikgården
Tirsdag d. 30. juni til torsdag d. 2. juli
Alle dage kl. 9.30-15.00
Pris: 100 kr. Billetter købes på www.ringebilledskole.dk


Der afholdes mini-fernisering med offentliggørelse af arbejdet:
Fredag d. 3. juli kl. 15.00
Alle er velkomne! Dette er gratis, og der blive blive serveret et glas!


Læs mere på:
https://www.fmk.dk/borger/kultur-og-fritid/sommerferieaktiviteter/uge-27/kultur-kunst-og-kreativitet/op-paa-vaeggen-bykunst-og-udsmykning/

Arrangementet er et samarbejde mellem Ringe Billedskole, Karsten Auerbach, Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og Faaborg-Midtfyn Kommune Center for By, Plan og Kultur.
Projektet er finansieret af Faaborg-Midtfyn Kommune og Den Faberske Fond.

Om kunstprojektet:

Kommunen og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne har indgået et samarbejde med kunstner Karsten Auerbach om en kommende vægudsmykning i Musikgården ved Ringe Bibliotek. Samarbejdet er en del af det kommunale udviklingsarbejde omkring Ringe Bymidte.

Udsmykningen skal bestå af en gruppe udsavede figurer, som bevæger sig hen over bibliotekets to vægge. Figurerne bliver udført med hjælp fra børn og unge fra Ringe og omegn. Karsten Auerbach, som også er fast underviser ved Faaborg Billedskole, har stor erfaring med inddragelse af børn og unge i sit arbejde bl.a. i forbindelse med større udsmykningsopgaver på børnehaver og skoler.

Tidligere har en række visuelle referater, som Auerbach udførte under et idé- og inspirationsmøde for de kommunale lokalråds velkomstambassadører, været udstillet på balkonen på Ringe Bibliotek. Og i Stationsbygningen i Ringe kunne besøgende i februar måned møde kunstneren i forbindelse med en maleriudstilling. I løbet af perioden besøgte kunstneren de faste barselscaféer, og i selskab med tegneglade 3-5-årige påbegyndtes de skitser, som i sidste ende skal danne grundlaget for bibliotekets og gårdens svævende figurer.

Bymidteplan for Ringe:

I 2017 blev der vedtaget en bymidteplan for Ringe med formålet at fremtidssikre byen og erhvervslivet. Planen anbefalede handlinger på kort, mellemlang og lang sigt, og bl.a. blev der lagt vægt på kunst og samskabelse. Således er der nu skabt kunstværker flere steder i Ringe, og der har længe været ønsker om også at styrke og positionere Kulturzonen og Centrumpladsen. Tiltag er allerede gjort med eksempeltvis opsætningen af kunstner Per Buks "Dansefuglen" på Ungekulturhuset.

Du kan læse mere om kunstner Karsten Auerbach på www.auerbach-art.dk/da/. Arrangeret af Faaborg Bibliotek.
Køb/bestil billet
Tirsdag den 30. juni til torsdag den 2. juli 2020, kl. 09.30. (Entré: Almindelig 100 kr)
Ringe Bibliotek, Algade 40, Ringe