Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Opera i Galleriet.
Galleri Korinth Venner holder Jubilæum, for femte gang kan de annoncere at Home Opera kommer til Korinth. Lørdag den 15. August kl 20.00 vil Home Opera med 3 operasangere og en pianist igen fylde Galleristens dagligstue med opera, skønsang på italiensk, tysk og engelsk og endda enkelte numre på dansk.

Sidste år oplevede publikum udpluk fra både La Traviata af Verdi og Cosi fan tutte af Mozart, West Side Story af Bernstein og aftenen sluttede med stort bifald efter Den allersidste Dans af Normann- Andersen.

Home Opera har med deres koncept flyttet Operaen fra koncerthuse til dagligstuer, hvor de præsenterer et udpluk af arier, sange og leder os gennem de musikalske indslag ved muntre og hurtige ordvekslinger der præsenterer de figurer der i festlige, farverige gevandter skal fremføre det næste musikalske indslag.

"Selvom publikum måske ikke altid er typiske operagængere insistere vi på at gennemføre på højeste kunstneriske niveau" fortæller Hetna Regitze Bruun, der ligesom de øvrige i truppen er konservatorieuddannet og professionel sanger.

Grundet Corona bliver der i år kun solgt 30 billetter.

Traditionen tro er der forud for forestillingen mulighed for 20 gæster at tilkøbe en 3 retters menu, middag.

Middag kl 18.00 i Galleriet og opera kl 20.00 i galleristens dagligstue. Arrangeret af Galleri Korinth Venner.
Køb/bestil billet
Lørdag den 15. august 2020, kl. 18. (Entré: Standard koncert 300 kr, Standard koncert medlem 275 kr, test 200 kr)
Galleri Korinth, Reventlowsvej 15, Korinth, Faaborg