Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Lidt af hvert - børneteater for de yngste på Kulturhuset Byskolen Faaborg.
En humoristisk og musikalsk dukketeaterforestilling for de yngste om glæden ved at dele og om venner, der hjælper hinanden i nødens stund. Børn fra 1½-4 år kan opleve 'Lidt af hvert' i teaterforestillingen af samme navn, når Olsens Teater gæster Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne. Det er en lille humoristisk og musikalsk forestilling om glæden ved at dele og om venner, der hjælper hinanden i nødens stund.

I det farverige træ bor den flotte hane. Hanen har 5 æbler og en lille trækvogn. Hest skal hjælpe Hane med at transportere æblerne, men før de kommer så langt, kommer And, Får og Gris forbi for at hjælpe med forskellige ting, og hvad sker der så med de fem æbler?

Olsens Teater er klassisk dukketeater. Skuespiller Erik Olsen, som i mange år har været tilknyttet Jytte Abildstrøms Teater, er en garvet og dygtig dukkefører, som levendegør de charmerende trædukker og giver dem varme og humor.

Biblioteket overholder myndighedernes corona-retningslinjer ved arrangementer. Vi henstiller til, at alle følger bibliotekspersonalets henvisninger, viser hensyn og holder afstand, og bliver hjemme ved sygdomstegn. Biblioteket sørger for håndsprit og afstand mellem de enkelte publikumsgrupper, så man kun kommer til at sidde sammen med sine egne ledsagere.

Faaborg, Kulturhuset Byskolen, Salen
Torsdag d. 17. september kl. 9.30
Fri entré med tilmelding fra torsdag d. 3. september

Aldersbegrænsningen på 1½-4 år skal respekteres. Arrangeret af Faaborg Bibliotek.
Torsdag den 17. september 2020, kl. 09.30. (Gratis billetter fra tor. 3/9)
Faaborg Byskole, Grønnegade 40-44, Faaborg