Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Bliv En God Fotograf. Fang Din By.
Kom til foredrag med masser af tips&tricks til at skabe "wow-effekt" i dine billeder. En del af DACs landsdækkende fotokonkurrence "FANG DIN BY". Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og DAC (Dansk Arkitektur Center) inviterer til et formiddagsforedrag ved Street- og arkitekturfotograf Astrid Busse Rasmussen.
Arrangementet er en del af den landsdækkende fotokonkurrence FANG DIN BY - en by for alle. I år opfordrer Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne alle Faaborg-entusiaster til at deltage med deres bedste foto af Faaborg!

Astrid Busse Rasmussen kommer med konkrete tips til at skærpe dine sanser, så du fanger det gode motiv. Hun guider dig til, hvordan du komponerer billeder, der skaber blikfang på Instagram. Få bl.a. tricks til, hvordan du bruger vejret til at kommunikere en stemningsfuld morgen, eller hvordan du fanger dynamikken mellem børnene og den nye legeplads - og ikke mindst hvordan du får hovedmotivet tydeligt frem i efterbehandlingen af dit billede.

Fang din By

For 6. år i træk afholder Dansk Arkitektur Center den landsdækkende fotokonkurrence FANG DIN BY, hvor alle fotoglade danskere kan deltage. I år er temaet "En by for alle".
Fotokonkurrencen "FANG DIN BY - En by for alle" kører på Instagram fra den 13. marts til den 13. maj med #DACFangdinby2021. Du kan også indsende dit foto pr. mail til fangdinby@dac.dk - mærk din mail "Fang din by 2021 - hovedkonkurrence".

De udvalgte vinderfotos udstilles fra d. 18. juni på Bryghuspladsen i København og på fem udvalgte biblioteker: Faaborg Bibliotek (Ringsted, Sønderborg, Aarhus DOKK1 og Aalborg).
Der er flotte præmier til 1., 2. og 3. pladsen, og vinderne udpeges af et kompetent panel.

Læs mere om FANG DIN BY på Dansk Arkitekturs hjemmeside: dac.dk/udstillinger/fang-din-by-2021.
Lørdag den 10. april 2021, kl. 10. Entré: Gratis billetter
Faaborg Bibliotek, Herregårdscentret 17, Faaborg