Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Forfattersamtale med Sofie Riis Endahl og Saynab Farah Dahir.
Mød de to unge YA-forfattere Sofie Riis Endahl og Saynab Farah Dahir i en samtale om, hvorfor ungdomslitteratur er det fedeste at skrive. Sofie Riis Endahl og Saynab Farah Dahir vil bl.a. snakke om hvordan det er at være forfatter og om deres nyeste ungdomsromaner "Pixie lever stadig" og "#bucketlist".

Sofie Riis Endahl (f. 2000) debuterede som syttenårig med den anmelderroste Sindstequila (2017). Herefter fulgte 5 ungdomsromaner, senest studenterromanen "Pixie lever stadig". Med sine bøger håber hun at tegne et tidsbillede af sin egen generation, der som de allerførste skal finde sig selv mellem to verdener: den digitale og den virkelige. Til daglig læser hun machine learning og datavidenskab på Københavns Universitet.

Saynab Farah Dahir (f. 1994) debuterede med ungdomsromanen #BUCKETLIST i foråret 2021 på Forlaget Gyldendal. 2021 var også året, hvor hun sprang ud som dramatiker og manuskriptforfatter. Tidligere har hun vundet adskillige skrivekonkurrencer, blandt andet Gyldendals YA-novellekonkurrence og DM i novelleskrivning, og til efteråret udkommer hendes næste roman, DET FEDE LIV 1.
Saynabs primære fokus er den gode historie - uagtet om det er i bogform, på tv eller på scenen. I de seneste år har hun holdt skrivekurser for børn og unge for at udbrede skriveglæden og give flere en stemme til at udtrykke sig selv.

Forfattersamtalen er målrettet unge i alderen 14-16 år.

Ringe Bibliotek, Store Sal
Mandag d. 29. november kl. 10.00
Fri entré med tilmelding. Arrangeret af Faaborg Bibliotek.
Køb/bestil billet
Mandag den 29. november 2021, kl. 10. Entré: Gratis billetter
Ringe Bibliotek, Algade 40, Ringe