Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Udstilling i Galleri Korinth.
Galleri Korinth har fornøjelsen af at præsentere den tyske kunstner Frank Pauls udstilling "Mehr als nur Ästhetik" , hvis særlige kvalitet er hans evne til, ved hjælp af en ekstremt ekspressiv palette, stærke farver og bevægelser, skiftende overflader,. Skulptur og maleri, både individuelt og i livlig forening, at skabe værker der i høj grad kommunikerer med beskueren omkring hverdagslivet. Frank Pauls værker har mørke og dramatik, ironi og humor. Han er kritisk overfor værdierne i vores kapitalistiske og stærkt forbrugeristiske samfund.

"Frank Paul bruger humor og ironi til at udforske alt mellem hverdagen og de mere komplekse spørgsmål i livet. En stor inspiration for Pauls kunst er hverdagen, utænkelige situationer sammen med drømmende scenarier og forvirringen mellem mennesker og dyr. Sammen med de omhyggeligt udvalgte titler skaber skulpturerne en følelse af ironi og en stille afvisning af forbrugerisme i samfundet. Farven rød er af stor betydning i Pauls kunstværker, da rød for ham står for kærlighed, glæde, blod, lidenskab, fare og for en politisk tankegang."
Heike Arndt, Denmark/Berlin, 2013

Frank Paul, født 1962 i Hildesheim, Vesttyskland og udannet som teatermaler i 1983 fra Stadsteatret i Hildesheim. Fra 1983 til 1987 studerede han grafik og design på Kunstskolen i Hildesheim. I perioden 1987 til 1989 studerede han fri kunst på højskolen i Braunschweig. Siden marts 1989 har Frank Paul udelukkende beskæftiget sig som kunstner.

Frank Paul startede sin karriere som kunstner, da han flyttede til Berlin. Mens han var i Berlin, mente han, at byen fangede perfekt atmosfæren og de kunstneriske værdier i både Vest- og Østeuropa, som han også måtte gentage i sine kunstværker.
Udover at kombinere skulptur og maleri blander Frank Paul sine teknikker ved at tilføje træ, lærred, gips og fremmedlegemer.
Motiverne i Frank Pauls værker er "os" i gang med at leve vores almindelige liv, vores op og nedture, vores flugt fra virkeligheden og eller vores forsøg på at forstå livets komplekse spørgsmål.

Frank Pauls værker har meget at byde på, hans værker er udtryk for god samtidskunst der udover æstetik og håndværk også inviterer til en dialog om vores liv, det moderne liv. Udstillingen er "Mehr als nur Ästhetik".

Vi glæder os til at se jer til fernisering lørdag den 30.4 kl 14 til 17 udstillingen har åbent lørdag og søndag fra 11 til 17 sidste dag 22.5 eller efter aftale. Frank Paul vil være til stede under ferniseringen. Kontakt: info@nebrot.dk / 42403201.
Lørdag den 14. maj 2022, kl. 11-17.
Galleri Korinth, Reventlowsvej 15, Korinth, Faaborg