Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

I samarbejde med www.kultunaut.dk


Kalender

Vælg geografi, kategori og klik på en dato for at søge

Musik Film
Teater/dans Idræt
Udstilling Motion
Foredrag Diverse
Børn & unge 
Søg arrangement:

Find kultursted

Tilføj til KultuNaut  Tilføj arrangement
Se din huskeliste  Min huskeliste
Avanceret søgning  Avanceret søgning
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Hvem gider tage den vej de andre tager ?
Underviser: Christian Fuhlendorff. Standup-komiker, tv-vært, radiovært, skuespiller og manuskriptforfatter - Kom med ind i Christian Fuhlendorffs humoristiske univers. Du har højest sandsynligt set ham på TV 2 Zulu, hørt ham i radion på P3 eller grint med ham til hans one-man shows. Christian Fuhlendorff giver dig muligheden for nogle lige så medrivende og underholdende foredrag, hvor han også fanger sit publikum med en lille portion alvor. Hvordan skal livet leves, når du stikker ud fra mængden? Svaret er klart: Gå din vej, og krydr det med et glimt i øjet!

Christian Fuhlendorff er en af sin generations absolut største og mest begavede komikere, der med intelligens og ét af de største funny bones, branchen har set, har lagt publikum for sine fødder. Han har turnéret med 4 one-man shows, spillet utallige tv-roller både som talkshow-vært og som skuespiller i sitcom-serien opkaldt efter ham selv "Christian
Desuden kan han opleves i den personlige og for genren grænsebrydende podcast "Hva Så?!

I 2015 fik han prisen som "Årets Komiker
, og han er en komiker, der i sjælden grad samler generationer og fra hvis shows og foredrag, man ALTID går klogere videre ud i verden.

For jo, Christian er en vanvittig sjov mand, men i sine foredrag har han flere af sin persons sider med. Med både humor og seriøsitet vil han vende nogle af de svære problemstillinger med sit publikum. Du har måske før undret dig over, hvorfor vi mennesker er her på jorden? Det har Christian også, men han omformulerer spørgsmålet en smule: Hvordan er vi her? Her fortæller han blandt andet om, hvordan hans liv som ordblind udfolder sig for det har ikke altid været nemt at acceptere, at han ikke er helt som alle andre. Standup-komiker, tv-vært, radiovært, skuespiller og manuskriptforfatter - Kom med ind i Christian Fuhlendorffs humoristiske univers. Du har højest sandsynligt set ham på TV 2 Zulu, hørt ham i radion på P3 eller grint med ham til hans one-man shows. Christian Fuhlendorff giver dig muligheden for nogle lige så medrivende og underholdende foredrag, hvor han også fanger sit publikum med en lille portion alvor. Hvordan skal livet leves, når du stikker ud fra mængden? Svaret er klart: Gå din vej, og krydr det med et glimt i øjet!
Hold: 192936. Arrangeret af Aof Center Fyn.
Klik her for at tilmelde dig
Tirsdag den 17. september 2019, kl. 19-20.30. (Entré: 100 kr)
Aof center fyn - Lombjergevej, Lombjergevej 1, Ringe

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet