Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

I samarbejde med www.kultunaut.dk


Kalender

Vælg geografi, kategori og klik på en dato for at søge

Musik Film
Teater/dans Idræt
Udstilling Motion
Foredrag Diverse
Børn & unge 
Søg arrangement:

Find kultursted

Tilføj til KultuNaut  Tilføj arrangement
Se din huskeliste  Min huskeliste
Avanceret søgning  Avanceret søgning
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Galleri ART2JOY holder åbent hus.
Sommeren går på held og de fleste af os har fået ladet op og puttet rigtig gode minder i livets rygsæk - en sommer der også har budt på maleglæde, oprydning i mit atelier og ny inspiration til billeder i Galleri ART2JOY. Kom, kig ind og lad dig inspirere når Galleri ART2JOY i Nr. Søby holder åbent hus søndag den 25. august 2019 kl. 11 - 16.

Der er mange nyheder i udstillingen, men også et rigt udvalg af billeder til rigtig gode priser. I forbindelse med oprydning i atelieret har jeg fundet nogle billeder frem, der sælges med op til 50 % rabat.

Mit motto er, at KUNST SKAL SES LIVE, I HJEMLIGE OMGIVELSER OG MED PENSLERNE INDEN FOR RÆKKEVIDDE. Det er der rig mulighed for, når man besøger Galleri ART2JOY, Odensevej 5 i Nr. Søby. Galleri ART2JOYVores hjem er både galleri og atelier. Det betyder, at man som kunde ser billeder hænge i "vante rammer" , får en snak om størrelser, farvevalg, indretning, belysning og meget mere.

Det er samtidig muligt at få et indblik i de ting jeg arbejder med i mit atelier, få en snak om metoder, valg af motiver og hvilke teknikker jeg benytter mig af.

Jeg arbejder både med abstrakte billeder, hvor det er farvernes spil der fascinere, og med figurative udtryk, hvor fokus primært er på portrætter og de menneskelige udtryk. Jeg glæder mig til at møde hver og en, der lægger søndagsturen til Galleri ART2JOY.

Tag et kig på min hjemmeside www.art2joy.dk og på Facebook og Instagram: art2joy https://www.instagram.com/art2joy/ og se mere til mine aktiviteter.

Døren er åben og alle er HJERTELIG velkommen.
Søndag den 25. august 2019, kl. 11-16. (Fri entré)
ART2JOY, Odensevej 5, Nr. Søby, Årslev

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet