Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

I samarbejde med www.kultunaut.dk


Kalender

Vælg geografi, kategori og klik på en dato for at søge

Musik Film
Teater/dans Idræt
Udstilling Motion
Foredrag Diverse
Børn & unge 
Søg arrangement:

Find kultursted

Tilføj til KultuNaut  Tilføj arrangement
Se din huskeliste  Min huskeliste
Avanceret søgning  Avanceret søgning
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Mowgli - junglebogen premiere.
Eventyrmusical af Rudyard Kipling. Tekst og musik af Jens E. Hansen & Jacob Kragh. Instruktion Erik Skøtt. Tigeren Shere Kahn med de lysende øjne har dræbt Mowglis familie, og ulvene finder ham efterladt i junglen. Mowgli opdrages af ulvene efter jung. Eventyrmusical af Rudyard Kipling.

Tekst og musik af Jens E. Hansen & Jacob Kragh

Instruktion Erik Skøtt

Tigeren Shere Kahn med de lysende øjne har dræbt Mowglis familie, og ulvene finder ham efterladt i junglen. Mowgli opdrages af ulvene efter junglens lov. Ulvene er hans familie. Han møder de uforglemmelige dyr: Bagheera, den sorte panter - Baloo, den joviale og hyggelige bjørn - slangen Kaa med det hypnotiske blik, og aberne, der har gang i hvad som helst... og så selvfølgelig den evige fjende Shere Kahn og hans følgesvend, hyænen Tabaqui.

Mowgli er dog et menneske, og han bliver nødt til at finde sin egen art, og i anden akt kommer han til menneske-landsbyen, hvor han møder pigen Shakti og hendes familie.

Kan han mon få lov at leve i menneskelandsbyen? Hvad siger jægeren og medicinmanden? Hvordan skal den dramatiske kamp med Shere Kahn mon ende???

Hansen & Kragh har skrevet og komponeret denne spændende og også morsomme musical. Der er masser af god musik, gode sange og spændende figurer.

Musikstilen kender vi faktisk godt, da vi tidligere har opført andre Hansen & Kragh-musicals: "Pinocchio", "Peter Pan" og "Alice i Eventyrland".

Vi glæder os til at tage publikum med ind i junglen, hvor mange af figurerne bærer spændende halvmasker og kostumer inspireret af det indiske univers . 35 børne-, unge- og voksenskuespillere befolker scenen. Arrangeret af Midtfyns Amatør Scene.
Køb/bestil billet
Søndag den 10. november 2019, kl. 15-17.30. (Entré: 0-90 kr)
Ryslinge Forsamlingshus, Graabjergvej 16, Ryslinge

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet