Arrangementer i Furesø

Store Cykeldag
Hvad sker der egentlig i Furesø Kommune? Hvilke spændende arrangementer er der for børn? Er der jazz på programmet? Hvor er de interessante udstillinger? Find dem her, eller download app'en Mit Furesø. Så har du alle arrangementer og tilbud lige ved hånden

Du kan også oprette et arrangement i vores arrangementskalender. Find ud af, hvordan du gør det.

 Sidst opdateret 09. januar 2017

Kontakt

I samarbejde med www.kultunaut.dk

Søg i kalenderen

Vælg arrangementstype og
søg derefter ved at klikke på en dato eller uge
Byrådsmøder Erhverv
Borgermøder Kunst & Kultur
Natur & Miljø Sport & Sundhed
Børn Ældre
Foredrag Andet
Søg avanceret Søg avanceret
Indtast til KultuNaut Indtast arrangement
Se din huskeliste Min huskeliste
Tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Søren Huss »
Efter sin total udsolgte og anmelderroste turné i efteråret, genoptager Søren Huss nu traditionen og annoncerer en akustisk forårstur rundt i landet. Samtidig løfter den anerkendte sanger og sangskriver sløret for, at publikum kan forvente nye sange på repertoiret.

Med sin fantastiske stemme, nærvær og personlige fortællinger har Søren Huss imponeret publikum landet over med sine akustiske koncerter. Efter succesen tidligere på året, hvor Huss spillede for 4000 publikummer i udsolgte kirker landet over, annoncerer han nu en ny runde koncerter i foråret. Her kan han opleves helt solo på både flygel og guitar.

Når Søren Huss drager på turné i foråret, kan publikum forvente at få en forsmag på Huss' tredje dansksprogede soloplade, der har arbejdstitlen "MidtlivsVisen". Solokarrieren har indtil videre ført to albums med sig, "Troen & Ingen" (2010) og "Oppefra & Ned" (2012). Anmelderroste albums, hvor Søren bearbejdede tankerne om livet, kærligheden og ikke mindst sorgen over at have mistet sin kæreste. Live får de dybt personlige sange en ekstra dimension, da Søren Huss ikke kun er en af Danmarks dygtigste sangskrivere, men også er en fantastisk formidler, der krydrer sine rørende fortællinger med humor.
Køb/bestil billet
Lør. d. 25. marts 2017, kl. 20. (Entré: 270 kr)
Galaksen, Bymidten 48, Værløse