Arrangementer i Furesø

Store Cykeldag
Hvad sker der egentlig i Furesø Kommune? Hvilke spændende arrangementer er der for børn? Er der jazz på programmet? Hvor er de interessante udstillinger? Find dem her, eller download app'en Mit Furesø. Så har du alle arrangementer og tilbud lige ved hånden

Du kan også oprette et arrangement i vores arrangementskalender. Klik på 'Indtast arrangement' i kalenderen herunder.

 


Sidst opdateret 01. december 2017

Kontakt

Center for Borgerservice, Kultur og Drift

Borgerservice

Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

I samarbejde med www.kultunaut.dk

Søg i kalenderen

Vælg arrangementstype og
søg derefter ved at klikke på en dato eller uge
Byrådsmøder Erhverv
Borgermøder Kunst & Kultur
Natur & Miljø Sport & Sundhed
Børn Ældre
Foredrag Andet
Søg avanceret Søg avanceret
Indtast til KultuNaut Indtast arrangement
Se din huskeliste Min huskeliste
Tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
H. C. Andersen lever »
Mød den Grimme Ælling og den selvsikre Klods Hans i en ny teaterforestilling for hele familien, hvor H.C. Andersens kendte og elskede figurer sender ham ud på et udfordrende og ukendt eventyr. Spritny teknologi forener det bedste fra animationens og teatrets verden og gør det muligt for figurerne at få hjælp fra publikum - og det får de brug for!
Danmarks mest kendte og elskede digter sidder alene og sørgmodig efter at være blevet ydmyget på Det Kongelige Teater. Han drømmer om et liv som solodanser, men han kan ikke danse. Skrive kan han til gengæld, men hvem vil høre fjollede eventyr, om ællinger der bliver til svaner, og klodsede drenge der gifter sig med prinsesser?
I et nyskrevet eventyr inviterer BaggårdTeatret og tekniktroldmændene fra Rokoko børn og barnlige sjæle ud på en eventyrrejse i jagten på fantasi, selvtillid, prinsessen og det halve kongerige.

Galaksens 5-årige anmelder, Karl, siger om forestillingen: "Det var sjovt og sejt og overhovedet ikke uhyggeligt" og tilføjer "Det bedste var det med rockslottet og der hvor H. C. Andersen var sur og der hvor ælling skulle blive til en svane og (forkortet af red.)"
og hvis ikke det er noget af en teaser så ved vi simpelthen ikke hvad en god teaser er!
Anmelderens 35-årige mor siger: "Det her teaterstykke er en fantastisk fin oplevelse for både børn og voksne. Karl var helt ude på kanten af sædet og hoppede flere gange ud på gulvet fordi han blev revet med. En enormt flot forestilling"

Aldersgruppe: Fra 5 - 99 år
Varighed: 45 min.

Medvirkende: Søren Zacho Ruby, Jesper Groth og Thomas Corneliussen / Instruktør: Rasmus Ask / Manuskript: Rasmus Ask efter oplæg fra Petter Madegård / Manuskriptkonsulent: Brian Wind Hansen / Head of Rokoko Studios: Troels Linde / Tech og 3D Wizard: Anders Klok / Productmanager: Tone Tarding / Produktionsleder: David Enghuus / 3D artist: Jacob Behrndtz / Art director: Søren Kulmann Klok / Ass. Tech: Victor Breum / Lyddesign: Ditlev Brinth / Komponist: Jesper Balslev / Originalidé: Jakob Balslev og Jakob Bjerregaard Engmann / Co.produktion: BaggårdTeatret og Rokoko Studios.
Køb/bestil billet
Lør. d. 17. februar 2018, kl. 12. (Entré: 140 kr)
Galaksen, Bymidten 48, Værløse