Kunne ikke hente 'http://www.furesoe.dk/Kommunen/ByOgKulturOgFritid/Oversigtoversportsogfritidsaktiviteter/ArrangementerFuresoe' indenfor 2 sek.
Kunne ikke hente 'http://www.furesoe.dk/Kommunen/ByOgKulturOgFritid/Oversigtoversportsogfritidsaktiviteter/ArrangementerFuresoe' indenfor 2 sek.
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Søg i kalenderen

Vælg arrangementstype og
søg derefter ved at klikke på en dato eller uge
Byrådsmøder Erhverv
Borgermøder Kunst & Kultur
Natur & Miljø Sport & Sundhed
Børn Ældre
Foredrag Andet
Søg avanceret Søg avanceret
Indtast til KultuNaut Indtast arrangement
Se din huskeliste Min huskeliste
Tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Udstilling med Mikala Varming og Karen T i Farum Kulturhus »
Mikalas billedverden spænder over et vidt register af genrer og motiver, ofte brudt af et moderne /humoristisk tvist. Karen T. har gennem iagttagelser af det dyriske i mennesket kreeret et portrætgalleri, inspireret af forskellige kulturer. Mikala Varmings billedverden spænder over et vidt register af genrer og motiver. Natur, eventyr og klassiske motiver, ofte brudt af et moderne eller humoristisk tvist, er nogle af de tilbagevendende temaer.

Mikala Varming leger ofte med perspektivet og vores vante forestillinger om, hvordan kendte motiver skal se ud. Hun blander gerne det detaljerede med det skitserede, og det giver malerierne både intensitet og lethed.
Fælles for motiverne er en søgen efter det eventyrlige, smukke, skæve og inderlige i livet.

Karen T. har gennem iagttagelser af det dyriske i mennesket kreeret et portrætgalleri, inspireret af forskellige kulturer fra fortid, nutid og i fremtid.

Hendes hvide antikke inspirationer er en interessant kommentar til græsk mytologi, der udfordrer genren med portrætbuster og skaber associationer til "culture heads", hvor gamle former skaber nye med en finurlighed og humor.
Lør. d. 11. maj til søn. d. 16. juni 2019, kl. 12.15. (Fri entré)
Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, Farum