Kunne ikke hente 'http://www.furesoe.dk/Kommunen/ByOgKulturOgFritid/Oversigtoversportsogfritidsaktiviteter/ArrangementerFuresoe' indenfor 2 sek.
Kunne ikke hente 'http://www.furesoe.dk/Kommunen/ByOgKulturOgFritid/Oversigtoversportsogfritidsaktiviteter/ArrangementerFuresoe' indenfor 2 sek.
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Søg i kalenderen

Vælg arrangementstype og
søg derefter ved at klikke på en dato eller uge
Byrådsmøder Erhverv
Borgermøder Kunst & Kultur
Natur & Miljø Sport & Sundhed
Børn Ældre
Foredrag Andet
Søg avanceret Søg avanceret
Indtast til KultuNaut Indtast arrangement
Se din huskeliste Min huskeliste
Tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
AOF Seniorhøjskole tirsdag »
Underviser: Charlotte Bay. 18/9 Insekter på menuen. Charlotte Bay. To milliarder spiser insekter hver dag på verdensplan. Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og produceres bæredygtigt?. Hør insektkok Charlotte Bay fortælle hvorfor insekter er det mest klimavenlige valg af kød. Inkl. smagsprøver

24/9 Olsen-Banden. Per Kuskner.
Egon, Benny og Kjeld udgjorde den muntre kriminelle trio i Olsen-banden
Foredraget om Olsen-banden er krydret med et hav af billeder både foran og bagved kameraet.

1/10 Ydre mission - dansk verdenshistorie. Daniel Henschen
Dansk kristen mission er formentlig et af de vigtigste aftryk, Danmark har sat på verden uden for Europa. Hundreder af danskere rejste ud som missionærer og satte deres præg på områder i Asien og Afrika.

8/10 Sov godt. Lotte Klink.
Sover du godt om natten? Eller døjer du med flere nætter hvor det er svært at falde i søvn, eller hvor du vågner mellem kl 2-4 og bare ikke kan falde i søvn igen?
Du skal vide det er helt normalt. Stort set det halve af Danmarks befolkning sover dårligt. Men du skal ikke finde dig i det, da der sagtens kan gøres noget ved det. I dette foredrag på 2 timer vil du få en masse viden og redskaber til at få den gode dejlige restituerende nattesøvn tilbage, så du har meget mere energi og glæde i din hverdag.

22/10 Cuba - Caribiens perle. Rasmus Krath
Rasmus tager publikum med rundt i det både dragende smukke og hårdprøvede land, som cubanerne kalder Caribiens perle. Med sig selv som indsats opsøger Rasmus det cubanske folk, lytter til deres historier om livet i den kommunistiske nation, der næsten i trods emmer af liv, salsa og løssluppenhed.

29/10 Flemming Jensen - tekst følger.

5/11 Mød Danmarks sladder-ekspert. Kim Henningsen
Sladder er den sociale lim, når vi mødes med venner, kolleger og familie. "Har du hørt, at .." er begyndelsen på en god historie, og sladder er næsten lige så vigtig for os som mad, drikke og sex
Kom bag om sladderen, når en af landets førende sladder-eksperter åbner døren. Tidligere chefredaktør for SE og HØR, Kim Henningsen, fortæller om et liv i sladderens tjeneste, og i et ping-pong spil om udvalgte eksempler får I lov til at lege chefredaktører og beslutte om en historie skal bringes eller ej.

12/11 Tre kongelige kvinder - tre generationer - tre juvelsæt. Nina Hald
Smykkeskribent Nina Hald fortæller om sit arbejde med kongelige juveler - rubinsættet, som bæres af Kronprinsesse Mary, smaragdsættet fra kronjuvelerne båret af Dronning Margrethe, og historierne om de fantastiske perler i dansk kongeligt eje båret af Dronning Ingrid. En oplevelse ud i sublim luksus, glitrende ædelsten og fantastiske gallakjoler.

19/11 Religionssatirens glemte historie. Dennis Meyhoff Brink
De senere år har utallige politikere, sociologer, filosoffer, kunstnere og debattører diskuteret, hvordan man bør forholde sig, når religion og satire støder sammen. Men meget få kender til den lange tradition, som nutidens religionssatire udspringer af - og til den kulturkamp religionssatiren altid har været en del af

25/11 Sange om livet. Kirsten og Erik Juul Andersen
Mens vinden rusker i træerne, synger vi smukke efterårs- og julesange. Kom og syng med på sange af blandt andre Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Trille, Poul Henningsen, Kim Larsen, Jeppe Aakjær, Michael Falch, Ebba Munk, Nanna Lüders, Anna Thorstein, John Mogensen og Sebastian
Hold: 917563. Arrangeret af AOF Nordsjælland.
Klik her for at tilmelde dig
Tir. d. 17. september til tir. d. 26. november 2019, 10 kursusdage kl. 10-12. (Entré: 795 kr)
Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, Farum