Pins'Mærken i Gram

Tor. d. 17. til man. d. 21. maj 2018, Tor-man.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Lundekobbel Lundekobbel, Gram
PinsMærken [c: pinsemarkedet] er Grams store byfest, der afholdes hvert år i pinsen. PinsMærkens historie går langt tilbage. Før i tiden var det et stort marked, hvor der blev handlet dyr. Der er stadig dyr på pladsen om lørdagen, hvor alle kan komme og udstille deres smådyr. Den store handel står kræmmerne nu for, i deres flotte og spændende boder. Så der er stadig mulighed for at gøre en god handel.

På pladsen er der desuden omrejsende TIVOLI, stort festtelt, hyggelige barer og en masse aktiviteter for både voksne og børn.

Af ting, der sker, kan nævnes:
Torsdag: FRØSLØB med ruter på 5 og 10km.Fredag: Billige ture i TIVOLI, ølsmagning, biksemad Den Store KlassefestLørdag: Kræmmermarked, børnekræmmermarked, sildebord, høvdingebold, 10-kamp, dobbelt-up i baren, den store spaghettifest, fed fest for de unge.Søndag: Kræmmermarked, PinsMarch, velkomstfest i det store telst, helstegt pattegris, livebands.Mandag: Kræmmermarked, bankospil og meget, meget mere.
Og så er der TIVOLI alle dage og massere af god musik

Indtast rettelser til dit arrangementDet kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

Vælg periode

Vælg genre