Rundvisning på bryggeriet Fuglsang

Man. d. 11. februar 2019, kl. 10.30 & 13.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Bryggeriet Fuglsang Bryggerivej 2, Haderslev
Kom med på rundvisning på bryggeriet Fuglsang. Siden 1865 har familiebryggeriet Fuglsang fremstillet godt Sønderjysk øl. Kærligheden til råvarerne og håndværket er gået i arv fra generation til generation og hos Fuglsang holder de stadig fast i deres gamle, stolte traditioner, selv om sortimentet er blevet udviklet med årene. I vinterferien har børn med Funcard, mulighed for at komme med på rundvisning på bryggeriet og prøvesmage de forskellige slags sodavand, som brygges på stedet.

Aktiviteten er gratis for børn med Funcard, men børn skal være ifølge med en voksen og der må max. være to børn pr. voksen

Funcard er et hæfte der samler 24 spændende oplevelses tilbud i Haderslev, Vojens og Gram. Alle skolebørn i kommunen vil få udleveret et Funcard i ugen op til vinterferien. Har man mistet sit Funcard eller er man besøgende i Haderslev, kan man selvfølgelig også få udleveret et Funcard, de kan afhentes på bibliotekerne i Haderslev, Vojens og Gram.

Bestil billet ved at trykke på den ønskede dato:

11. februar kl.10.30

11. februar kl.13.00

Indtast rettelser til dit arrangementDet kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

Vælg periode

Vælg genre