Norbert Susemihl's Joyful Gumbo

Fre. d. 7. december 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: 150)
Forsamlingshuset Nødebo Kro Nødebovej 26, Fredensborg
Det er New Orleans musik, når det er bedst. Hele Kroen vil swinge til Norbert Susemihls trompet og hans musikere i Joyful Gumbo. Den helt rigtige måde at komme i julestemning på. Norbert Susemihl begyndte at spille som 14 årig, da han i Hamborg var med til at starte "Papa Tom's Lamentation Jazzband". Han spillede guitar og sang gospel inspireret af The Golden Gate Quartet, men snart valgte han trompeten som sit instrument suppleret med flygelhorn, når det passer bedst til den klang, han gerne vil have frem.

I 1980 tog Norbert til New Orleans og blev der et år, hvor han lærte New Orleans' kultur og livsstil at kende og ikke mindst studerede, hvilken indvirkning den har på musikken. Han blev optaget i den eksklusive "New Orleans Musicians Union", og de næste ti år boede og spillede han hvert år 3-4 måneder i New Orleans og mødte nogle af de gamle jazz-veteraner. Han spillede med i "Louisiana Repertory Jazz Ensemble" og lærte derigennem det originale klassiske jazz repertoire fra 20'erne.

Norbert Susemihl's Joyful Gumbo startede som ensemble i 2002, og ud over Norbert Susemihl selv på trompet består det af skandinaviske kunstnere. Det bliver en god traditionel jazz-aften på Nødebo Kro.

Inden musikken starter på Nødebo Kro fredag den 7. december kl. 21, kan man spise middag med en to-retters menu for kun 150 kr. (125 kr. for medlemmer). Spisebilletter købes i forsalg på forsamlingshusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk senest onsdag den 5. december kl. 12
Luk

Indtast rettelser til dit arrangementDet kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her